Welcome Spring!

Welcome Spring!

CQpastel1

Gisteren was het de eerste dag van de lente, joepie! Het begon al goed met een heerlijk paasontbijt van mijn werk ๐Ÿ™‚ Vandaag helaas weer wat guurder weer, maar dat mag de pret niet drukken. Lente betekent bij mij altijd: PASTEL! Pastelkleuren mogen dan misschien wel het hele jaar door mijn favoriete kleuren zijn, maar in de lente zet ik ze extra in het zonnetje.

Daarom kon ik ook niet wachten om een nieuw projectje te beginnen! Ik heb een tijdje geleden kiloklossen van Hoooked gekregen, en nog niet besloten wat ik ermee ging maken. Tot nu! Ik merkte dat ik wel onderzetters had voor pannen, maar nog niet voor een ovenschaal als ik bijvoorbeeld lasagne maak. Gloeilamp-momentje: ik ga een onderzetter maken voor een ovenschaal!

CQpastel2

Toen zat ik nog even in dubio of ik zou gaan haken of breien. Ik heb tot nu toe namelijk altijd gehaakt met textielgaren, maar het leek me ook wel leuk om er eens mee te breien. Om eerlijk te zijn wilde ik ook mijn paarse glitterbreinaalden weer eens gebruiken, hihi!

Ik hoop het af te hebben voor Pasen, dan kan ik er mijn ovengebakken appelflapjes op presenteren ๐Ÿ™‚

Gaan jullie ook nog iets leuks maken voor Pasen? Vertel het me in de reacties!

Previous post
Stripy Spring Shawl: Reveal!
Next post
Stripy Spring Shawl: FREE Pattern!

No Comment

  1. March 24, 2016 at 10:36 am — Reply

    Wat leuk! En zo’n ‘ovenschaal-pannenlap’ komt altijd goed van pas. Ik ben op het moment bezig met de PaasCAL van Wolplein.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Welcome Spring!