Cold feet

Cold feet

IMG_5728

Ik ben zo iemand die altijd koude voeten heeft, hebben jullie dat ook? Schoenen aan in huis vind ik nooit zo fijn, maar alleen sokken is weer te koud! Dus draag ik vaak nog sloffen aan mijn ijsklompjes 😉 Mijn enige paar slofjes wordt nu wel érg versleten, tijd voor een nieuw paar dus!

Ik heb ooit al eens slofjes gehaakt, maar die rekten meteen heel erg uit. Bloom, een van de nieuwe garens van Scheepjeswol die ik mocht testen, is een 100% katoen garen. Stug, maar toch zacht! Dit garen leek me perfect voor een paar gehaakte slofjes, dus ik ging aan de slag!

IMG_5730

Binnen twee avonden had ik een paar sloffen af, zo snel ging het! Ik koos voor twee felle kleurtjes, limegroen en korenblauw. Van elke kleur had ik maar één bolletje nodig.

IMG_5738

Tadah! Het patroon is echt supersimpel, en deel ik binnenkort op mijn blog! Welke kleuren zou jij gebruiken?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Eggs in a nest - Free pattern!
Next post
Giveaway!

No Comment

 1. March 26, 2015 at 2:24 am — Reply

  Prachtige sloffen die jouw voetjes lekker warm houden (hoop ik). En ze wegen met dit garen bijna niets. Zelf heb ik behoefte aan lentekleuren. Leuk dat je het patroon met ons gaat delen. Want van dat vrouwendingetje met die koude vooeten heb ik ook vaak last.

  Groetjes, Margaret

 2. March 26, 2015 at 10:30 am — Reply

  These are so cool … and cozy. love the idea

 3. livia
  October 20, 2015 at 4:15 pm — Reply

  De kleurtjes lime en rose zou ik dan gebruiken. mooie slofjes.

 4. loof
  December 25, 2015 at 10:35 pm — Reply

  waar kan ik dit patroon vinden

  • January 10, 2016 at 6:43 pm — Reply

   Hoi! Dit patroon heb ik helaas nog niet uitgeschreven. Ik kan niet beloven of en wanneer het online komt te staan. Mijn vriendin Esther heeft op haar blog Happy in Red ook een heel leuk patroon staan van slofjes, misschien is dat een leuk alternatief? Groetjes, Carmen

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Cold feet