Bye bye 2014!

Bye bye 2014!

IMG_9414bWeer een jaar afgesloten, wat gaat dat toch snel! Al is er dit jaar wel heel veel leuks gebeurd om op terug te kijken. Zoveel leuke projectjes gebreid en gehaakt, gezellige momenten en leuke nieuwe kansen.

2014 projecten2Ik denk dat dit jaar het jaar is waarin ik het meest heb gehaakt en gebreid! Of het nu in opdracht of voor mezelf was, of om een patroontje verder uit te werken.. het was een crafty jaar!

amigurumi2014

2014 was vooral een jaar vol amigurumis! Ik hield zelf al veel van amigurumi, maar dit werd nog extra gestimuleerd toen ik voor Breiclub een hele amigurumi-reeks ontwerpte voor de online haakcursus. Zo leuk vond ik dat om te doen! Ik maakte de kersen, het leeuwtje, een konijntje en het vosje ervoor. Hier kun je een proefles ervan zien. De laatste tijd ben ik erg bezig met mijn XL-vogeltjes, daar zien jullie in 2015 nog veel meer van!

2014 grannys

Maar 2014 draaide niet geheel om haak- en breiprojecten. Ik schreef ook mijn masterscriptie en voltooide daarmee mijn Masteropleiding Chinese Taalwetenschap, joehoe! Het voelt erg vreemd dat ik niet meer naar school hoef, maar ik heb aan de andere kant ook zin om een leuke baan te zoeken. Wie weet wat het nieuwe jaar brengt..

IMG_0057Ik ontmoette een aantal blogvriendinnen tijdens de ontzettend leuke blogger’s workshop van Lisanne van Draad en Praat en Hennie van Kreamade, bij het Wolcafé. Daar maakte ik ook kennis met tapestry haken, waarmee we allemaal een leuke tas maakten!

Mollie-Makes-Handmade-AwardsKort daarop ging ik naar Londen, waar ik meedeed aan de Mollie Makes Handmade Awards, en een prijs won! Het was een supergave dag waarbij ik veel mensen ontmoette en erg geïnspireerd werd door hun allemaal. Wat een geweldige tijd was dat! Lees er hier meer over.

IMG_9979

Hierna ging alles ontzettend snel.. Ik kreeg tips van Lisa Comfort van Sew Over It hoe ik mijn blog kon verbeteren en een bedrijfje kon starten. Ik maakte een logo en een nieuwe bloglayout.. En nu komen mijn vogel-patronen er dan eindelijk aan! Ik kan bijna niet wachten..

3

In het najaar begon ik te werken voor Breiclub.nl, als blogger en ontwerpster. En dat bevalt me nog steeds erg goed! Ik kreeg allemaal leuke projecten aangeboden, zoals de eerder genoemde amigurumi cursus. Ik had nog nooit echt instructievideo’s gemaakt en was dus heel nerveus, maar ik vond het erg leuk om te doen! Niet dat ik ze ooit durf te bekijken, haha. Er komen nog veel meer leuke projecten in 2015, houdt Breiclub.nl dus in de gaten!

IMG_4320En natuurlijk was er ook nog de lange reis naar China, Hong Kong en Japan met mijn vriend. De leukste drie maanden van het jaar! We hebben zo ontzettend veel gezien, gedaan en gegeten dat het na een tijdje wat moeilijk was om alles in je op te nemen. Alle indrukken van de verschillende culturen, gesprekken met mensen op straat, adembenemende uitzichten en fruitsoorten die je nog nooit hebt gezien. We hebben er zó van genoten en kunnen niet wachten op onze volgende reis!

IMG_0292Het afgelopen jaar heb ik maar liefst 9 nieuwe patronen met jullie gedeeld (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) en twee tutorials (1, 2). Tussendoor heb ik nog heel veel beloofd, maar die patronen zijn er nog niet gekomen. Bijvoorbeeld het gebreide t-shirtje, de sjaal met kap, amigurumi-kat Meowrizio, en natuurlijk de vogeltjes. Ik ben ze niet vergeten! Het is gewoon een erg druk jaar geweest waar steeds leuke nieuwe dingen werden aangeboden. En zoals jullie misschien weten is het voor mij lastig om een bestaand project af te maken 😉 Daarom is mijn voornemen voor het nieuwe jaar ook om eerst alle halve patronen uit te werken.

Ik heb in ieder geval al zin in het nieuwe jaar! Hebben jullie ook crafty voornemens? Al je garens mooi opruimen, je granny-deken eindelijk afmaken, of misschien wel leren haken of breien? Ik wens jullie in ieder geval veel plezier met de jaarwisseling, en een goed begin van 2015!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Crafty tip of the week!
Next post
Designer Crush: Pickles

No Comment

  1. December 31, 2014 at 11:03 am — Reply

    Happy New Year!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Bye bye 2014!