Weekend Crafts

Weekend Crafts

IMG_9656Ik ben weer met een nieuwe shawl begonnen! Het is hetzelfde patroon als de rode die ik eerder al had gemaakt. Dat patroon beviel me heel goed, dus ik dacht: waarom niet nog een? Ik maak hem met de Craftsy online les ‘Mastering Lace Shawls’.
1doily IMG_9676En ook een nieuwe doily! Ik vind hem nu al helemaal leuk. Wil je hem ook maken? Kijk dan even op Ellebel’s blog. Op Instagram kun je trouwens nog meer foto’s zien. Als je zelf geen Instagram hebt, kun je ook op mijn blog helemaal naar beneden scrollen, daar staan ze ook. 
grannycardOver Instagram gesproken, daar kwam ik de leukste kaarten tegen! Deze granny square kaart is gemaakt door Claire van Yellow Bear Wares. Vind hem hier op Etsy. De rest van de winkel is trouwens ook heel leuk, je vindt er allemaal sieraden gemaakt van brei- en haakspullen. Zoals kettingen met een haaknaald eraan, ringen gemaakt van gebogen breinaalden.. Neem eens een kijkje!

Nu maar weer eens aan het werk voor m’n scriptie.. Beetje jammer van het mooie weer, nu wil ik steeds naar buiten! Wat doen jullie dit weekend?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Like a Pom Pom
Next post
W.I.P. Wednesday #39

4 Comments

 1. May 25, 2014 at 6:19 pm — Reply

  Oehhhh ziet er goed uit meis, haak/brei ze c: Xx

  • May 26, 2014 at 1:08 am — Reply

   Zal ik doen! ^^ Ik zal blij zijn als ik mn scriptie af heb haha, dan ga ik hele dagen haken en breien! xx

 2. May 25, 2014 at 9:35 pm — Reply

  oeeeh die sjaal is nu al mooi!

  • May 26, 2014 at 1:09 am — Reply

   Dankje! 🙂 Deze wordt hopelijker iets groter dan de eerste, dan heb ik een fijne omslagdoek ^^ xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Weekend Crafts