W.I.P. Wednesday #29

W.I.P. Wednesday #29

IMG_9138Deze slinger heeft een tijdje geduurd, maar nu is hij eindelijk af! Alleen aan het rechteruiteinde moet ik nog iets aan vastmaken, dus technisch gezien valt het wel nog onder de categorie work-in-progress, daarom laat ik hem vandaag zien! Ik maak hem voor mijn nichtje Anna, om haar studentenkamer in Amsterdam wat op te vrolijken. Ik hoop dat ze hem mooi vindt! De patronen voor de ronde en vierkante granny’s heb ik uit een Japans haakboekje, deze keer heb ik dus geen patronen om te delen! Hoewel ik sommige patronen uit het boek heb zien rondzwerven op Pinterest, kies ik ervoor om die uit waardering voor copyright niet verder te delen. Op Ravelry zijn er genoeg gratis leuke patronen te vinden om je eigen slinger te maken! Zoals de ‘Half Lotus Bunting‘, daar heb ik ook al eens een slinger mee gemaakt, erg mooi!
IMG_9137 IMG_9143 IMG_9142 IMG_9144 IMG_9141Ik vind vooral dit rondje met de bloem erop mooi! Ik zie in de nabije toekomst ook een slinger voor mezelf..
IMG_9140 IMG_9168Nog iets wat ik vandaag heb gedaan: koekjes gebakken! Ik gebruikte voor het eerst een koekjes-stempel, zo krijg je de afbeelding van het uiltje in het koekjesdeeg. Deze stempel kreeg ik van iemand die een uilenkussen bij mij had besteld 🙂 Superleuk om zo’n speciaal bedankje te krijgen!
IMG_9162Meow! Dit is Poekie, de kat van mijn huisbazin 🙂 Poekie laat zich niet graag fotograferen, dus ik was heel blij dat ik eindelijk een foto van haar had, ook al is ie nét niet scherp. Ik prijs me zeer gelukkig dat ze mijn wolcollectie niet interessant vind, geen afgeknaagde stukjes wol in mijn kamer! En wat hebben jullie deze week gedaan?

Previous post
Just like a voodoo doll
Next post
New needle-felt friends!

2 Comments

 1. March 16, 2014 at 2:40 pm — Reply

  Die slinger met doilies is superschattig c:
  En die koekjes zien er héérlijk uit! Echt
  een leuk bedank cadeautje c: Xx

  • March 17, 2014 at 12:03 am — Reply

   Dankje! Ja leuk he 😀 Binnenkort maar eens die ‘tuiles’ uit gaan proberen die jij toen had gemaakt :3 xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #29