De grote schoonmaak

De grote schoonmaak

Schoonmaken hoort gewoon bij het nieuwe jaar, vinden jullie niet? Maar dan heb ik het niet alleen over stofzuigen en dergelijke, maar ook over mijn laptop. Staan er nog oude films of series op die ik niet meer ga kijken, weg ermee! Maar in het bijzonder ruim ik mijn Pinterest pagina op. Hebben jullie dat ook, dat je eigenlijk een bepaald genre borden wilt volgen (zoals in mijn geval DIY). Maar omdat je op andere borden toch ook iets leuks hebt gezien, volg je ook een bord over fashion, bijvoorbeeld. En binnen no-time is er alleen nog maar ‘fashion’ te zien in je Newsfeed! Ik volgde twee borden over kleding en haarstijlen, en die pinden wel tientallen foto’s per dag! De DIY borden die ik volgde werden allemaal naar beneden gedrukt, zodat ik eerst over die hele massa ‘leuke jurkjes’ moest scrollen om maar iets gehaakts te zien. Nou, nu dacht ik eindelijk: weg ermee! Geen foto’s meer van jurkjes, ringen, ‘Etsy finds’, of gewaagde haarkleuren. Ik zal nog maar niet beginnen over het aantal dierenplaatjes waar mijn newsfeed uit bestond. Nu fijn (bijna) alleen nog maar DIY-moois op mijn Pinterest 🙂 Joehoe! Hier deel ik een paar van mijn favoriete ‘boards’ met jullie:

Pinterestbord1

Als eerste dit bord ‘Crochet Love’ van Coco Rose Diaries, wat trouwens ook een hele mooie blog is! Bij haar foto’s kan ik helemaal wegdromen! Ze heeft trouwens ook nog andere borden (heel veel eigenlijk), waar ook allemaal mooie plaatjes op staan!

Pinterestbord3sheepishIk volg alle borden van One Sheepish Girl, zij heeft de leukste inspirationele ideeën! Ik zou wel de hele dag kunnen kijken naar de Pins die ze verzameld heeft in haar ‘Knitting+Crochet+Fiber’ bord.
Pinterestbord2Dit bord heet ‘Embroidery’, van Nozomi. Nozomi is Japans en ik vind de Japanse invloeden die je in haar pins ziet helemaal leuk!

Op deze borden zie ik geregeld wat moois voorbij komen, maar veruit de meeste pins die op mijn eigen borden staan pin ik zelf van allerlei websites. pinterest HOME

Op mijn eigen bord ‘HOME’ pin ik leuke DIYs voor in huis, of mooie foto’s van hoe ik later graag mijn eigen huis zou willen. Je ziet vooral veel pins met hout! Houten vloeren, muren, meubilair.. En natuurlijk leuke DIYs met hout. Neem eens een kijkje door op de bovenstaande foto te klikken.
pinterest InspirationEen ander bord waar ikzelf helemaal blij van word is mijn bord ‘Inspiration’. Hier zie je leuke DIY ideeën, mooie gehaakte of gebreide projecten van anderen, kleurenschema’s waarmee ik iets wil gaan maken, eigenlijk alles wat mij inspireert (met hier en daar een foto van een mopshondje).

Ben jij ook actief op Pinterest? Ik moet zeggen dat ik misschien eens in de week weer eens kijk naar nieuwe Pins, dus heel actief ben ik niet. Of zijn jullie helemaal niet gecharmeerd van deze website? Kan ik ook begrijpen, je bent namelijk zo weer een paar uur verder.. Maar niets gaat boven een paar mooie foto’s om je te inspireren als je de dag begint 😉

Support me by sharing with friends!
Previous post
Two thousand and fourteen
Next post
W.I.P. Wednesday #20

1 Comment

  1. January 6, 2014 at 6:20 pm — Reply

    Ik heb een Pinterest account maar ik ben niet altijd
    actief 😛 Xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

De grote schoonmaak