W.I.P. Wednesday #4

W.I.P. Wednesday #4

IMG_7696IMG_7697Today’s all about the grannies! Yep, ik ben weer aan het haken geslagen voor mijn deken, en ik ben al een heel eind! Het plan was om een vierkant te maken van 5×5 grannies, maar ik vond het toch wat klein. Nu ga ik ze alvast allemaal aan elkaar naaien, en dan zie ik wel hoeveel vierkantjes Β er nog omheen komen. Ik ben het granny squares haken een beetje zat geworden, dus ze allemaal aaneen maken is een fijne afwisseling. Ik weet niet of ik straks nog de wil en kracht heb om er nog meer bij te haken.. Als ik hem nog groter wil maken moet ik er minimaal 6 haken, en daar zie ik enorm tegenop. Maar wie weet, even wat andere werkjes tussendoor en misschien heb ik er dan wel weer zin in.

IMG_7678Ik heb ook eindelijk een mand gekocht om al mijn wol in te doen, ofja, dat was het plan. Want de waarheid is dat zelfs de helft van mijn wol er niet in past, en dan heb ik het nog niet eens over mijn verzameling katoen. Maar gelukkig heb ik al een leuke schaal gevonden om die in te doen. Maar ik vind mijn mand wel heel mooi! Een stuk beter dan een plastic tas naast mijn stoel. Ik kocht hem voor 7 euro bij de Flying Tiger, een superleuke winkel hier in Leiden.
IMG_7690 IMG_7689Ik kon het nΓ­et laten deze foto te maken, want wat had ik een stapel mooie gehaakte vierkantjes! En zo zacht en squishy, mmm!
IMG_7698 IMG_7704 IMG_7699Ik naai mijn grannies eerst een voor een aan elkaar, en dan leg ik twee rijen naast elkaar en naai ik die weer vast. Ik moet er nog 2 bij haken voor een rechthoek van 5×6 grannies, en dan zie ik wel weer verder.
IMG_7702 IMG_7700En wat zijn jullie works-in-progress deze week?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Freubeltijd!
Next post
A new house for my village

16 Comments

 1. August 28, 2013 at 3:40 pm — Reply

  Aaah mooi zeg die deken.. ik kan op een of andere manier nog niet helemaal in het haken komen .. met acryl zit ik elke keer niet goed met steken dus misschien maar met katoen proberen? πŸ™

  • August 28, 2013 at 8:15 pm — Reply

   Dankje! Bedoel je dat je steeds door de wol heen steekt? Katoen is inderdaad veel makkelijker om mee te beginnen, ik ging ook pas later over op acryl πŸ˜‰ Ik merkte ook dat lichte kleuren makkelijker zijn, dan kan je de steken beter zien. xx

 2. August 28, 2013 at 3:40 pm — Reply

  Aaah mooi zeg die deken.. ik kan op een of andere manier nog niet helemaal in het haken komen .. met acryl zit ik elke keer niet goed met steken dus misschien maar met katoen proberen? πŸ™

  • August 28, 2013 at 8:15 pm — Reply

   Dankje! Bedoel je dat je steeds door de wol heen steekt? Katoen is inderdaad veel makkelijker om mee te beginnen, ik ging ook pas later over op acryl πŸ˜‰ Ik merkte ook dat lichte kleuren makkelijker zijn, dan kan je de steken beter zien. xx

 3. August 28, 2013 at 5:52 pm — Reply

  Heel mooi die deken joh c: Wat een geduld heb jij haha πŸ˜›
  Wanneer gaan wij samen haken/breien? Haha ik koop
  mijn wol ook bij de Zeeman. En bij de Wibra c:

  Xx

  • August 28, 2013 at 8:27 pm — Reply

   Jaa Zeeman en Wibra wol is the best πŸ˜› Leuk idee om samen te gaan craften!! ^^ Bloggers unite, haha πŸ˜› Misschien kunnen we elkaar wat nieuwe technieken leren πŸ˜‰ xx

 4. August 28, 2013 at 5:52 pm — Reply

  Heel mooi die deken joh c: Wat een geduld heb jij haha πŸ˜›
  Wanneer gaan wij samen haken/breien? Haha ik koop
  mijn wol ook bij de Zeeman. En bij de Wibra c:

  Xx

  • August 28, 2013 at 8:27 pm — Reply

   Jaa Zeeman en Wibra wol is the best πŸ˜› Leuk idee om samen te gaan craften!! ^^ Bloggers unite, haha πŸ˜› Misschien kunnen we elkaar wat nieuwe technieken leren πŸ˜‰ xx

 5. August 28, 2013 at 10:37 pm — Reply

  Je deken wordt wel heel erg mooi! Leuke kleuren heb je gebruikt ^^ Ik ben zelf helemaal niet goed in craften, maar als ik dan dit soort dingen zie vind ik dat toch zonde.

  • August 31, 2013 at 9:32 pm — Reply

   Dankjewel! Leren haken is echt niet zo moeilijk als je denkt πŸ˜‰ Gewoon doen! xx

 6. August 28, 2013 at 10:37 pm — Reply

  Je deken wordt wel heel erg mooi! Leuke kleuren heb je gebruikt ^^ Ik ben zelf helemaal niet goed in craften, maar als ik dan dit soort dingen zie vind ik dat toch zonde.

  • August 31, 2013 at 9:32 pm — Reply

   Dankjewel! Leren haken is echt niet zo moeilijk als je denkt πŸ˜‰ Gewoon doen! xx

 7. August 31, 2013 at 9:43 pm — Reply

  Oooooh, wat een leuke deken wordt dat! Ik vind de kleurtjes prachtig. Raar genoeg heb ik altijd alléén maar geduld met dekens en grote projecten. Helaas, want die bedelarmband van Tiny Owl is ook wel errug schattig…

  • September 3, 2013 at 6:13 pm — Reply

   Dankjewel Annemarie! Grote projecten zijn vooral fijn om voor de tv te maken, dan hoef je vaak niet zo op te letten vind ik πŸ™‚ Maar kleine werkjes geven zo snel voldoening vind ik! xx

 8. August 31, 2013 at 9:43 pm — Reply

  Oooooh, wat een leuke deken wordt dat! Ik vind de kleurtjes prachtig. Raar genoeg heb ik altijd alléén maar geduld met dekens en grote projecten. Helaas, want die bedelarmband van Tiny Owl is ook wel errug schattig…

  • September 3, 2013 at 6:13 pm — Reply

   Dankjewel Annemarie! Grote projecten zijn vooral fijn om voor de tv te maken, dan hoef je vaak niet zo op te letten vind ik πŸ™‚ Maar kleine werkjes geven zo snel voldoening vind ik! xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

W.I.P. Wednesday #4