Precisely my cup of tea

Precisely my cup of tea

IMG_5347 IMG_5351

Vandaag kwam ik een superschattig patroon tegen voor een speldenkussen in de vorm van een theekopje! Je kunt het patroon hier vinden. In het patroon is het kopje in spiraalrondes gemaakt, maar ik heb het in gesloten rondes gehaakt, dat vind ik er toch wat mooier uitzien. Je doet wat rijst of droge bonen in de bodem, waarna je het opvult met gewone vulling of restjes wol. Als je voor rijst kiest, zou ik het wel in een zakje doen. Maar denk eraan dat het een speldenkussen blijft, dus dat het zakje kapotgeprikt kan worden.

I’ve had this pattern on my radar for quite some time, but today I decided the time was right to pick up my yarn and hook! I’m just overjoyed with my little cup of hot coco, it’s such a cute pincushion..

Chocolate sprinkles, honey swirl and marshmallows :)
Chocolate sprinkles, honey swirl and marshmallows 🙂

Halverwege het haken bedacht ik me dat ik nog wat chocosprenkeltjes en marshmallows kon toevoegen, en toen werd het opeens een kopje warme chocomel! Ook heerlijk natuurlijk.. Toen heb ik het theezakje dat uit het kopje zou hangen maar weggelaten.

Op het moment ben ik nog koekjes aan het haken voor erbij, en misschien komt er later ook nog wel een schoteltje! Of een hele High Tea! 🙂

I’m crocheting a cookie to go with it as we speak. Maybe I’ll even make a matching plate.. Hell, I could crochet an entire High Tea party if I wanted to!

IMG_5354

The colours I used
The colours I used
Support me by sharing with friends!
Previous post
Pattern edit: Teeny tiny mushroom
Next post
Crocheted bags

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Precisely my cup of tea