Crocheted gifts

Crocheted gifts

Wat is er leuker dan zelfgemaakte cadeautjes te geven? Voor mij is de uitdrukking op hun gezicht als ze vragen: “Heb je dit echt zelf gemaakt?” het leukste wat er is 🙂 Ik doe het dan ook heel graag! Deze week waren twee van mijn vriendinnen jarig en ik had voor elk een uiltje gemaakt, op de foto de twee grootsten dus:

uiltjes

 

Het patroon voor dit uiltje is heel makkelijk! Ik heb het zelf wel een beetje aangepast. Ik heb bijvoorbeeld de ogen ook gehaakt, ik heb vleugeltjes toegevoegd, en ik heb in de laatste toer iets geminderd. Het originele patroon kun je vinden op deze Ravelry-pagina.  Er bestaat ook een gebreide versie, dus mocht je met twee naalden behendiger zijn is dat ook een leuke optie.

Op mijn to-craft lijstje staat nu nog: een muts, een sjaal, een trui (!!), paddestoelhangers, katjes, eekhoorntjes en eikeltjes. Poeh! Gelukkig dat ik nu even een lange vakantie heb!

Hebben jullie ook knutselplannen deze winter?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Almost finished!!
Next post
Crocheted Kitty Cat!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Crocheted gifts