Busy little bee

Busy little bee

IMG_4869De laatste tijd heb ik het zo ontzettend druk gehad! Daarom is mijn blog ook een beetje minder actief dan normaal.. Sinds ik terug ben uit Azië ben ik nog elke dag bezig met het afstrepen van dingen op to-do lijstjes. En elke dag komen er natuurlijk weer nieuwe dingen bij. De afgelopen paar weken ben ik op zoek naar een baan, en maandag had ik mijn eerste gesprek bij een uitzendbureau, spannend! Hopelijk hoor ik snel iets..

Verder is het natuurlijk een drukke tijd met het kopen en inpakken van Sinterklaas- en Kerstcadeautjes, maken van een surprise, de laatste cadeaus en bestellingen van dit jaar afbreien en -haken.. Bovendien ben ik ook nog steeds volop bezig voor Breiclub! Naast elke week een blog schrijven ben ik ook constant bezig met nieuwe projectjes en ideeën. En ik kan je vertellen, er komen nog zoveel leuke dingen bij! Een van de nieuwe projecten staat al online, namelijk het Mini Mystery.

MiniMystery_logo-300x300Zoals jullie misschien weten heeft Breiclub.nl de eerste Nederlandse Mystery blanket ontworpen, en de deelnemers zijn net begonnen met breien! Ik kan een beetje meekijken omdat mijn moeder ook meedoet, maar voor de rest wordt het echt helemaal stil gehouden! Superleuk natuurlijk. Zelf kunnen de deelnemers foto’s plaatsen in hun geheime Facebook-groep. Omdat de Mystery blanket best een groot en prijzig project is, konden veel mensen er niet aan meedoen. Daarom had Babette van Breiclub een superleuk idee: de Mini Mystery!

Elke maand komt er een Mini Haak-mystery en een Mini Brei-mystery. Het concept is hetzelfde als bij de deken: je weet niet wat je gaat maken, je bestelt van tevoren een pakket en je krijgt het toegestuurd als de mystery van start gaat. Daarna kun je er alleen over praten in de geheime Facebook-groep. Klinkt leuk, hè? Ik ben er zelf ook heel enthousiast over, omdat ik het eerste Haak-mystery heb ontworpen! Yay!

Ik mag natuurlijk niks verklappen.. behalve het thema, dat is ‘winters mode-accessoire’. En het wordt héél leuk!! Ik heb wat mooie garens uitgekozen en een leuke nieuwe steek die ik nog niet eerder had geprobeerd.. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie, ook kun je het pakket daar bestellen! Aanmelden kan nog tot 15 december, en de mystery gaat op 1 januari van start. Elke maand komt er weer een nieuwe, dus mocht het thema je niet zo leuk lijken kan je altijd wachten tot de volgende maand om mee te doen! En je zit nergens aan vast, helemaal top!

Naast het Mini Mystery ben ik ook nog volop bezig met het uitschrijven van patronen voor onder andere Jean Claude de amigurumi vos. Velen van jullie weten dat het schrijven van patronen en het maken van foto’s superveel tijd kost, dus daar ben ik nog wel even zoet mee. Hopelijk kan ik jullie snel weer wat foto’s laten zien 🙂 Voor nu alvast een fijne Sinterklaas gewenst!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Oh Happy Day
Next post
Squares everywhere

No Comment

  1. December 10, 2014 at 11:12 am — Reply

    Lovely.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Busy little bee