Blanket Contest Voting and a Finished Project!

Blanket Contest Voting and a Finished Project!

HaakenwinDe inzendingen voor de Haak en Win actie van Echtstudio zijn gesloten, en dat betekent dat het tijd is om te stemmen! Mijn granny square deken doet ook mee in de wedstrijd, en ik zou het heel erg op prijs stellen als jullie voor me stemmen 🙂 Klik op het bovenstaande plaatje om naar de stem-pagina te gaan, en klik op het hartje om te stemmen. Mijn deken staat helemaal bovenaan op nummer 1, lekker makkelijk te vinden dus! Maar voel je vooral niet verplicht om op mij te stemmen, neem vooral ook de tijd om de andere prachtige dekens te bewonderen!
IMG_7704Mijn deken wordt langzamerhand steeds groter.. Ik moet hem natuurlijk wel afhebben voordat de wedstrijd voorbij is! Maar ik hou wel van een beetje druk, dan werk ik namelijk veel sneller! Nu is het tijd om een van mijn nieuwe afgemaakte haakwerkjes te onthullen..
IMG_8043Tadaa! Dit lieve slangetje heb ik gemaakt voor wel een heel bijzonder doel, hij komt namelijk op een geboortekaartje te staan! Ze gaan hem heel mooi fotograferen met de naam van de baby erbij, ik ben zo benieuwd hoe dat uit gaat zien! slangetje collage

Het linkerplaatje kreeg ik toegestuurd van de opdrachtgever, om te laten zien hoe hij de kleuren precies wilde hebben. Lijkt best goed he? We hebben alleen de tanden later nog weggelaten, omdat hij er dan wat liever uitziet (en ook omdat de tanden het lastigst zijn om te maken). Het patroon voor dit lieve slangetje vind je hier, op de blog All About Ami.
Dat was het weer even voor nu, morgen ben ik natuurlijk weer terug met een nieuwe editie van W.I.P. Wednesday!

Support me by sharing with friends!

Blanket Contest Voting and a Finished Project!

HaakenwinDe inzendingen voor de Haak en Win actie van Echtstudio zijn gesloten, en dat betekent dat het tijd is om te stemmen! Mijn granny square deken doet ook mee in de wedstrijd, en ik zou het heel erg op prijs stellen als jullie voor me stemmen 🙂 Klik op het bovenstaande plaatje om naar de stem-pagina te gaan, en klik op het hartje om te stemmen. Mijn deken staat helemaal bovenaan op nummer 1, lekker makkelijk te vinden dus! Maar voel je vooral niet verplicht om op mij te stemmen, neem vooral ook de tijd om de andere prachtige dekens te bewonderen!
IMG_7704Mijn deken wordt langzamerhand steeds groter.. Ik moet hem natuurlijk wel afhebben voordat de wedstrijd voorbij is! Maar ik hou wel van een beetje druk, dan werk ik namelijk veel sneller! Nu is het tijd om een van mijn nieuwe afgemaakte haakwerkjes te onthullen..
IMG_8043Tadaa! Dit lieve slangetje heb ik gemaakt voor wel een heel bijzonder doel, hij komt namelijk op een geboortekaartje te staan! Ze gaan hem heel mooi fotograferen met de naam van de baby erbij, ik ben zo benieuwd hoe dat uit gaat zien! slangetje collage

Het linkerplaatje kreeg ik toegestuurd van de opdrachtgever, om te laten zien hoe hij de kleuren precies wilde hebben. Lijkt best goed he? We hebben alleen de tanden later nog weggelaten, omdat hij er dan wat liever uitziet (en ook omdat de tanden het lastigst zijn om te maken). Het patroon voor dit lieve slangetje vind je hier, op de blog All About Ami.
Dat was het weer even voor nu, morgen ben ik natuurlijk weer terug met een nieuwe editie van W.I.P. Wednesday!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Little Tokyo
Next post
W.I.P. Wednesday #10

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back
SHARE

Blanket Contest Voting and a Finished Project!