Market Bag

Market Bag

IMG_7417Herinneren jullie je nog mijn ‘mystery’ project van vorige week? Het leek vast op een doily, maar het is een gehaakte tas geworden! Ik heb hem afgelopen weekend cadeau gedaan aan de moeder van mijn vriend, en wat was ze er blij mee! Helemaal geslaagd dus 🙂 Bekijk hier het resultaat:

IMG_7430 IMG_7428 IMG_7431 IMG_7432Ik vind hem zó leuk geworden dat ik er zelf ook een wil! Jammer genoeg heb ik geen patroon opgeschreven, maar dat doe ik bij de volgende wel. 😉 Ik haakte eerst een cirkel, die je op de eerste foto ziet. Toen stopte ik met meerderen en maakte ik boogjes van 5 lossen, net zoals in het patroon van mijn gehaakte kraagje. Het plan was om een heel groot boodschappen-net te maken, maar de katoen ging er razendsnel doorheen! Het katoen dat ik gebruikte is van Durabel Katoen, al weet ik niet of ze deze kleur nu nog hebben, meestal zie ik ze alleen maar in het wit. Op het laatst haakte ik nog 2 toeren halve vasten, en met een andere kleur 1 toer stokjes, en de hengsels. Voor de gevorderden onder ons heb ik de onderstaande foto gemaakt, waarop de steken beter te zien zijn, misschien zelfs goed genoeg om na te doen. De tweede ‘baan’ van boogjes zijn boogjes van 4 lossen, want de tas werd me een beetje te breed. In de bovenste baan (van stokjes) ben ik sterk gaan minderen. Excuus voor de minder mooie foto, maar ik kon het even niet professioneler maken. Ik hoop dat iemand er wat aan heeft!

IMG_7435 IMG_7438Als laatste haakte ik nog een bloemetje voor erop, voor de ‘finishing touch’!

 

Previous post
W.I.P. Wednesday #2
Next post
Simple Knit Top

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Market Bag