Pattern edit: Plum Ivory Crochet Collar

Pattern edit: Plum Ivory Crochet Collar

Ik merkte dat ik een paar foutjes had gemaakt in het patroon van mijn gehaakte kraagje, maar nu zijn ze allemaal verholpen. Ik was een rij vergeten, en het begin van rij 6 is ook aangepast. Als jullie misschien nog meer foutjes vinden, dan hoor ik het graag! Aarzel ook niet om meer foto’s te vragen als een stap onduidelijk is, dit geldt trouwens voor al mijn patronen.
Genieten jullie ook zo van het mooie weer vandaag? Ik kreeg zelfs even hoofdpijn van de zon, dus ik zit nu lekker koel in de schaduw met mn laptopje. En een nieuw haakwerkje, of course!

I noticed I made a few mistakes in the crochet collar pattern, so I made a few changes. If you guys find any more mistakes, or find a particular part difficult to understand, please don’t hesitate to contact me! I’ll be happy to help you by explaining it in more detail, or adding more pictures. This goes for all of my patterns, by the way. 
The summer has finally arrived here in the Netherlands, so we’re all enjoying the sun over here. How about where you live? Sitting outside in the sun with a bit of crochet too? 

IMG_7063 IMG_7062Nog even een snel vraagje voor jullie.. Gisteren maakte ik weer een kraagje (toen ontdekte ik de fout dus ook), en ik vind het eigenlijk heel leuk om dit hartjes-knoopje erop te naaien, maar ziet het er wel echt leuk uit? Het doet me een beetje denken aan Minnie Mouse, maar ik vind het daarom ook heel schattig! Laat het me weten 😉

I have a quick question for you guys.. I was crocheting another collar yesterday (that’s when I noticed the pattern was not completely accurate), and I kinda want to sew this heart-shaped button onto it, but I’m confused whether it looks cool and cute or maybe too childish. It makes me think of Minnie Mouse, but I’m not sure if that’s a good or a bad thing, haha. What do you think? Let me know!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Plum Ivory Crochet Collar Pattern
Next post
How to follow my blog

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Pattern edit: Plum Ivory Crochet Collar