New Leaf Designs

Aqua and Pink


Het is geen geheim dat ik van roze houd. De laatste tijd besefte ik me echter dat blauw langzamerhand ook grondgebied aan het winnen is in mijn kamer en kledingkast. Blauwe tafels, enkele blauwe stoelen, mijn nieuwe kleren zijn overwegend blauw en ik kocht een felblauwe tas! Hoewel ik bijna alle tinten blauw mooi vind, is op dit moment aqua favoriet. Zo’n heerlijke zomerse tint! Het doet me denken aan zwembaden en raketijsjes.

Samen met een felroze tint haakte ik van de twee kleuren een snel mandje van textielgaren. Zo leuk voor tussendoor! Het is al een tijdje geleden dat ik tijd had voor een projectje tussendoor, dus dit voelde heel bevrijdend. Ik was zo opgeslokt door grote langslepende projecten dat ik een tijd lang geen zin had in andere haak- of breiwerkjes. Dit was dus even heerlijk!

Ta-daa, daar is hij! Het is echt een heel simpel patroon. Mocht je er ook een willen maken kun je mijn tutorial bekijken.

En dan nog iets: de laatste tijd ben ik echt helemaal gek geworden op avocado! Vond het eerst nooit zo lekker, maar nu kan ik het wel waarderen. Vooral met ei, yoghurtmayo en peper op een geroosterd sneetje brood 😉 Yum… Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad!

Vind me op:

Bloglovin’
Instagram
Facebook
Ravelry
Pinterest
Twitter
Tumblr 

Exit mobile version