Memories of Asia: Longji Rice Terraces

Memories of Asia: Longji Rice Terraces

IMG_2463Vandaag neem ik je mee terug naar eind september, toen ik met mijn vriend de Longji rijstterrassen in Guangxi bezocht. Vrij dichtbij de prachtige stad Guilin. Het was een gedoe om er te komen, want de weg erheen was weggezakt! We moesten door een dorpje lopen naar een stuk van de weg wat wel vrij was, waar weer nieuwe bussen stonden te wachten. Maar na een paar uurtjes stonden we dan op de rijstvelden. We zouden er een nacht blijven, en het uitzicht vanuit de hostelkamer was werkelijk fenomenaal. Echt adembenemend mooi, die rijstvelden. En het zou nog mooier worden! De volgende ochtend zouden we namelijk de zonsopgang gaan bekijken. 
Today I’m taking you back to the end of September, when my boyfriend and I went to see the rice terraces of Longji, close to the wonderful city Guilin. It was quite a hassle to get there, but it was sure worth it! The rice terraces are truly breathtaking.. We went to see the sunrise the following morning. 

IMG_2497Met het oranje licht van de zonsopgang waren de velden inderdaad nog mooier! 
The orange glow of the sunrise made them even more stunning!

IMG_2522 IMG_2523 IMG_2536 IMG_2626 IMG_2629Zonder twijfel de mooiste plek die ik ooit heb bezocht! Staat het ook op jullie must-see lijstje?
Without a doubt the most beautiful place I have ever been to. Is it on your must-see list as well? 

Support me by sharing with friends!
Previous post
How to find the perfect buttons
Next post
Christmas Time

No Comment

  1. December 26, 2014 at 11:03 pm — Reply

    Uh, ja het staat zeker nu op mijn must-see lijst!
    So so so beautiful! Xx http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back
SHARE

Memories of Asia: Longji Rice Terraces