Tapas Time!

Tapas Time!

madridVanaf morgen ben ik een paar daagjes in Spanje, joehoe! Mijn vriend werkt daar voor vier maanden, en nu heb ik eindelijk tijd om hem op te zoeken. Het was lastig om weer even apart van elkaar te zijn, maar aan de andere kant kon ik me zo ook wel veel beter concentreren op mijn scriptie.

De eerste paar dagen blijven we in Madrid, en vervolgens maken we een uitje naar Cuenca. Het weerbericht ziet er voor beide plaatsen al heel goed uit.. Mijn bikini en zonnebrandcreme gaat mee!

Komende maandag ben ik weer terug, vanaf dan kunnen jullie weer een update op mijn blog verwachten. Misschien dat ik wel internet heb om een paar leuke Instagram foto’s te uploaden, houd die dus in de gaten! Ik ga alvast in de Spaanse stemming komen met misschien wel hÊt zomerliedje van dit jaar, ‘Salsa Tequila’! Het is eigenlijk begonnen als een grapje van een Noorse cabaretier, want de songtekst bestaat uit niet veel meer dan losse Spaanse woorden en namen aan elkaar geregen. Maar dat mag de pret niet drukken!
I’m gonna be in Spain for a couple of days! Visiting my boyfriend in Madrid who has been working there for a couple of months now. Can’t wait to see him again! See you guys next Monday 😉 Until then, you can join in on the Spanish vibe with this song, haha. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=77Ms1oCiDH4?rel=0&w=560&h=315]

Support me by sharing with friends!
Previous post
Pretty in Pastel
Next post
Home sweet home

4 Comments

 1. July 8, 2014 at 10:12 pm — Reply

  Veel plezier in Spanje en vooral van het weer samen zijn met vriendlief! Heb je al opgezocht waar de garenwinkeltjes zitten in Madrid? 😉

  • July 15, 2014 at 6:11 pm — Reply

   Dankjewel! Binnenkort komt er een blogpost over de wolwinkeltjes 😉 xx

 2. July 12, 2014 at 1:40 am — Reply

  Hi!!! I’m from Spain (Barcelona) and I never heart this song. It is by an netherland singer or something like that??? It’s really strange because it don’t have sense, but it’s funny.
  Enjoy your days in Madrid and Cuenca!!

  Hugs!!!

  • July 15, 2014 at 6:13 pm — Reply

   Hi! Haha it is by a Norwegian comedian, it was actually not meant as a song but I like it! I really enjoyed Madrid and Cuenca, thank you! 😀 xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Tapas Time!