Pass it on

Pass it on

Deramores blog awards
Met mijn blogpost van afgelopen dinsdag doe ik mee aan de Deramores Blog Awards, hadden jullie daar al eerder van gehoord? Ik hoorde het pas op het laatste moment, dus bedacht ik snel een leuke tutorial om mee te doen! Op deze pagina van Deramores zie je alle mensen die meedoen, mijn blog staat er ook al bij! (zie de foto hierboven) Het is echt leuk om alle blogs even langs te gaan, er zitten zoveel leuke bij! Emma Knitted en Girl with a Duck Jumper zijn mijn nieuwe favorieten, hun blogs zijn allebei erg verfrissend en leuk om te lezen. Neem ook eens een kijkje!
Met de Deramores Blog Awards wordt er gezocht naar de beste on-ontdekte haak- en breiblog. Met zoveel goede deelnemers zie ik het niet snel gebeuren dat ik zal winnen, maar wie weet! De winnaars worden in juni bekendgemaakt, spannend! Het thema van deze wedstrijd is ‘pass it on’, waarbij het gaat om het delen van crafty tips. Mijn tip was het afkanten van breiwerk met een haaknaald, hebben jullie ook zo’n handwerk advies? Laat het me weten in de reacties!

I’m participating in the Deramores Blog Awards, so exciting! I think the best part is that I get to discover lots of other fairly unknown crafty blogs, because the participants can be viewed online (click the picture above!). My favourites so far are Emma Knitted and Girl with a Duck Jumper. Their blogs are so refreshingly modern and very nice to read!
The judges of this competition will choose which blog is the best unknown knitting or crochet blog (so there will be two winners). With so many good participants my chance of winning is very small, but who knows! The winners will be announced in June, I can’t wait! The theme of the competition is ‘pass it on’, so all of the participants share some knitting or crochet advice. My post was about casting off knitting with a crochet hook. Do you have a crafty piece of advice yourself? Tell me in the comments!

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #37
Next post
Perfecting your ribbons

2 Comments

 1. May 15, 2014 at 3:15 pm — Reply

  Oehh, nog nooit van gehoord maar ik ga even
  een kijkje nemen 😛 altijd leuk craft/haak blogs lezen en volgen!
  Kan ik op je stemmen of niet of hoe werkt het… 😮
  Xx

  • May 15, 2014 at 8:43 pm — Reply

   Ja, er zitten echt hele leuke blogs bij! Ik denk niet dat er bij deze awards gestemd kunnen worden, er zijn juryleden van de website zelf. Dus dat is afwachten! xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Pass it on