Weekend Favourites

Weekend Favourites

crossstitch jumperGeborduurde trui uit Inside Crochet, wat een beauty! Dit idee kun je eigenlijk op elk gehaakt werk toepassen, het lijkt me leuk om dit eens te doen! Naar mijn mening heeft Inside Crochet veel meer mooie ontwerpen dan Simply Crochet. Het tweede blad is meer voor beginners, handig om te weten mocht je een abonnement overwegen 😉
Jumpup Kleine berg-broches van JumpUp. Jammer genoeg is de designer voor zover ik weet niet meer actief, maar het is nog steeds leuke inspiratie!
morigirlDe stijl die je hier ziet is van de Mori girls uit Japan, die vaak gehaakte kledingstukken dragen. Het grannysquare vestje vind ik helemaal leuk, en op deze website zijn nog veel meer mooie plaatjes te zien. PommetesduchatVandaag ontdekte ik Pommettes du Chat, een webwinkel gevuld met mooie dingen! Vooral de stoffen uiltjes en wolken vind ik leuk.watermelon martha stewardHoe schattig zijn deze pannenlappen! Ze komen van de website van Martha Stewart, al is het patroon niet meer verkrijgbaar. Maar een beetje crafter kan het wel zelf zien toch 😉 Eerste paar toeren rood, een of twee toeren wit, dan een groene toer en de pitjes borduren. Twee lapjes op elkaar naaien, lusje eraan et voilà, een pannenlap!10011472_663248030402070_334605593_nDeze inspirerende breisels waren te zien op de H+H handwerkbeurs in Keulen. Deze foto zelf werd gedeeld door Granny’s Finest op Facebook. Meteen toen ik de foto zag wilde ik zelf ook zo’n kledingstukken maken! Volgens mij is het allemaal gebreid in de simpelste breisteek, namelijk alleen rechts breien. Vooral het vestje met de groene bovenkant vind ik mooi..
Wat heeft jullie dit weekend geinspireerd?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Knock knock
Next post
W.I.P. Wednesday #31

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Weekend Favourites