Christmas Time

Christmas Time

IMG_8820

Een beetje laat, maar ik wens jullie allemaal een fijne Kerst! De afgelopen dagen waren erg gezellig: lekker eten (en véél, zoals het hoort natuurlijk), cadeautjes en kerstsurprises, samenzijn met familie die je normaal niet zo vaak ziet, en na het eten heerlijk lui op de bank met een breiwerkje, mmm! De woonkamer is prachtig versierd, al is er voor mijn smaak nog te weinig haakwerkjes te bekennen.
IMG_8822De foto hierboven maakte ik bij het kerstontbijt op 1e Kerstdag, wat werden we verwend! Een heerlijke fruitsmoothie, champagne, luxe broodjes en jus d’orange.. En de croissantjes en eieren ontbraken ook niet! 

IMG_8823Diezelfde dag aten we bij mijn ouders thuis. Mijn moeder presenteerde als een ware chefkok een voorgerechtje met verschillende soorten vis, waaronder een zalmmousse!

IMG_8828Ze maakte ook voor de eerste keer Beef Wellington, dat is een groot stuk rosbief gewikkeld in bladerdeeg. Heerlijk was dat!! Zeker voor herhaling vatbaar.
IMG_8829En natuurlijk de aardappeltoefjes, zoals waarschijnlijk ook bij elk ander Kerstdiner in Nederland. Maar ze geven gewoon zo’n kerstachtig gevoel, niet? Ze horen er gewoon bij 🙂
Foto’s van de breiwerkjes van de afgelopen dagen houden jullie nog van me te goed! Ik ben alweer wat verder met mijn gebreide rokje, hoewel dat tergend langzaam gaat.. Ook heb ik twee paar handschoenen afgemaakt, met een derde paar nog op de planning. Binnenkort meer!

Support me by sharing with friends!
Previous post
New Discovery and a Finished Project!
Next post
Two thousand and fourteen

2 Comments

  1. December 27, 2013 at 11:22 pm — Reply

    Waahhh ik moet bij je moeder komen eten hahaha :’)
    nog belated merry Christmas!! Xx

    • December 28, 2013 at 4:22 pm — Reply

      Hihi, je bent van harte welkom zegt ze 😉 Jij ook nog een fijne Kerst!! xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Christmas Time