Monday morning

Monday morning

IMG_8014Maandag, de start van een nieuwe week. De rust van het weekend is voorbij, en al snel moet je beginnen aan je to-do lijst die de afgelopen dagen steeds langer is geworden. Zo begin ik ook mijn week, vooral nu dat ik net terug ben van een leuk weekendje Düsseldorf met mijn vriend. Zijn zus heeft daar een appartement en we konden dit weekend de sleutels lenen. Een spontaan city-tripje! Lekker gewinkeld en onszelf even heerlijk decadent gevoeld toen we langs de Louis Vuitton en Cartier liepen. En dan even een pauze met een lekkere cupcake, mmm! De komende paar dagen ga ik wat meer vertellen over wat ik zoal gedaan heb, want nu heb ik daar door mijn hoge stapel leerwerk even geen tijd voor 🙁
IMG_8016 IMG_8017Overal waren er zo’n gezellige terrasjes.. Zaterdagavond hebben we heerlijk gegeten in een café dat Schwan heet. We moesten even zoeken op de kaart naar de hoofdgerechten, want aan de prijs kon je niet zien wat nu een voor- of hoofdgerecht was, bijna alles zat onder de 10 euro. En dan kreeg je ook nog eens een vol bord! Vooraf namen we een soepje, ik nam de Käse-hackfleisch Suppe. Ik had nog nooit gehoord van een kaas- en vleessoep, maar hij was heerlijk! Beste soep die ik ooit heb gegeten.
IMG_8031Vanuit het appartement zagen we vaak vogeltjes voorbijvliegen! Hier zie je een koolmeesje die even uitrust in de klimop.
brezelcollageBrezel-fun! Oh, hoe ik toch van pretzels houd.. Hoe zouter hoe beter! Misschien dat ik ze binnenkort eens zelf ga maken, lijkt me niet zo heel lastig! Kijk trouwens eens hier voor een leuke pretzel-DIY met fimo-klei, door Pixi mit Milch.
IMG_8012Even een foto-momentje aan de Rijn.
IMG_8032Toen we in de Galeria Kaufhof waren, zagen we op een bord staan dat er op de 3e etage ‘Wolle’ was. Ik dacht, dat is vast geen wol, maar misschien wollen dekens of iets dergelijks. Maar toen we thuis opzochten wat ‘Wolle’ betekent, kwamen we erachter dat het wel degelijk ‘wol’ betekende!! Dus de volgende dag gingen wij als een razende terug naar de Galeria Kaufhof, met de gedachte dat er een paar bolletjes wol zouden liggen, maar in plaats daarvan vonden we deze hele wand met wol! Ik was zo blij als een kind en rende er naartoe, alleen maar om toen ik dichterbij was te ontdekken dat de wol niet helemaal je-van-het was.. Kleine bolletjes stugge katoen, kleuren die het net niet zijn, bijvoorbeeld neon-groen (ugh!), of zo’n fuzzy garen in allerlei psychedelische kleuren.. Nergens was ook maar een beetje pastel te bekennen. Er was zelfs geen één bolletje Lana Grossa! Er waren wel wat dikke beige garens die ik heel mooi vond, maar die waren dan weer 12 euro voor 50 gram! Beetje overpriced als je het mij vraagt.. Dan toch maar in Nederland fijn wol shoppen.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q-GLuydiMe4&w=560&h=315]

Even een fijn liedje om de maandag mee te beginnen! Soms heb je dat gewoon even nodig, dat extra steuntje in de rug. Ik hoop dat ik vandaag veel gedaan krijg, zodat ik de rest van de week wat relaxter kan zijn. Ik ben namelijk zo iemand die alles uitstelt tot het laatste moment.. Ergens op tijd mee beginnen kost even wat meer moeite, maar je zult minder stress hebben en ook trots op jezelf zijn dat je nu eindelijk eens ‘s avonds tijd over hebt! Om dan weer dingen te doen die je leuk vindt.. Want het is veel fijner om ‘s avonds nog even rustig wat te haken met een kopje thee, dan om tussen het werken door teveel haastige pauzes te nemen. Ik wens jullie een goed begin van de week!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Nieuwe mutsjescampagne van Innocent Drinks
Next post
Little Tokyo

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back
SHARE

Monday morning