Custom order kitty finished!

Custom order kitty finished!

ImageImageTadah!! Een van mijn opdrachten is af, en klaar om verzonden te worden! Morgen gaat dit lieve katje op de post (geen zorgen, er zitten gaatjes in het zakje). Heb jij nu ook zo’n lief huisdier waar je een miniatuur van wil? Maakt niet uit of het een katje, hond, schildpad of fret is, ik maak ze graag voor je 🙂 De prijzen voor een custom miniatuur liggen rond de 7 euro. Ik hoor het graag als je geinteresseerd bent! Kun je zelf ook al aardig goed haken, dan kun je er ook zelf een maken met mijn gratis patroon.
Ik ga nu snel weer verder met mijn leeswerk, maar ik wilde deze foto’s even met jullie delen!

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #8
Next post
Colour combo's

4 Comments

 1. September 26, 2013 at 9:04 pm — Reply

  Oh wat schattig joh c: het is goed gelukt!
  Ik ga hem denk ik proberen…. XX

  • September 27, 2013 at 12:26 pm — Reply

   Dankje ^^ Ze zijn echt zo leuk om te maken.. alleen de oortjes vind ik heel moeilijk om goed vast te naaien, ze zijn zo tiny! Succes ermee 🙂 xx

 2. September 26, 2013 at 9:04 pm — Reply

  Oh wat schattig joh c: het is goed gelukt!
  Ik ga hem denk ik proberen…. XX

  • September 27, 2013 at 12:26 pm — Reply

   Dankje ^^ Ze zijn echt zo leuk om te maken.. alleen de oortjes vind ik heel moeilijk om goed vast te naaien, ze zijn zo tiny! Succes ermee 🙂 xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Custom order kitty finished!