Update on the shawl

Update on the shawl

IMG_7908 IMG_7906Ik heb dit weekend bijna non-stop gebreid, en met resultaat! Ik hoef nu nog maar een paar centimeter te breien voordat ik klaar ben. Deze sjaal maak ik met een online les van Craftsy, en ze werken heel motiverend! In het begin breit de instructrice de hele sjaal met je mee, maar na een tijdje ben je bekend met de steken, dus komt het voor dat je een of meerdere rijen in je eentje moet doen. Ik wil dan zo snel mogelijk breien zodat ik de online les weer verder kan kijken. Ik brei nu veel sneller dan als ik zonder begeleiding brei! Ik verwacht dan ook dat ik binnen een paar dagen deze sjaal af heb, en dan begint het blocken.. Hier zie ik een beetje tegenop, omdat ik het nog nooit goed heb gedaan. Maar gelukkig hoort daar ook weer een filmpje bij, dus het gaat vast lukken. 
design contest
Even wat ander nieuws, hebben jullie al gehoord van de Amigurumi ontwerpwedstrijd van Amigurumipatterns.net? Het thema is Animals at Work, dus bijvoorbeeld een konijn die een lerares is, een politiehond, of een verpleegster varken? Ontwerp je eigen beestje met een beroep, en doe mee op hun website! De regels zijn dat de amigurumi een origineel ontwerp van jezelf moet zijn, dus geen aangepast ontwerp van anderen. Het vergt dus even wat werk, maar de prijzen zijn wel heel erg mooi! Drops Paris garen, een tijdschriftabonnement, veiligheidsoogjes, amigurumiboeken.. Om van te smullen! Je hebt tot 24 november de tijd om je amigurumi te maken, mooie foto’s te maken en het ontwerp in te leveren. Je behoudt alle rechten over je creatie, meedoen is gratis en je mag zo vaak meedoen als je wil! Waar wachten jullie nog op? Ik word altijd superenthousiast van een leuke wedstrijd, so excited!! Ik heb al een paar ideetjes… 🙂 

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Craftsy offer expiring tomorrow!
Next post
W.I.P. Wednesday #8

2 Comments

 1. Agatha
  September 23, 2013 at 2:24 pm — Reply

  Wie wil mag voor mij een eendje als verpleegkundige maken..
  ik wil er al heel lang meerdere van die eendjes voor mijn klaslokaal en/of mezelf en leerlingen…

  • September 27, 2013 at 12:27 pm — Reply

   Ook een leuk idee Agatha! Een eendje lijkt mij nog wel lastig, met de vorm van het snaveltje, maar op Ravelry staat er geheid een leuk patroon, ik ga eens zoeken! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Update on the shawl