Craftsy offer expiring tomorrow!

Craftsy offer expiring tomorrow!

masteringlaceIk kwam er net achter dat de 75% korting op lessen en materialen van Craftsy 21 september eindigt! Als je nog gebruik wilt maken van deze actie, doe dat dan snel! De videolessen zijn eigenlijk vergelijkbaar met workshops, maar het verschil is dat je deze keer op keer kunt terugkijken, superhandig. Ze beginnen al rond de 9 euro, daar vind je hier in Nederland geen workshop voor 😉 Ik heb mij ingeschreven bij de les ‘Mastering Lace Shawls’ van Laura Nelkin, waarvan je hierboven een afbeelding ziet. Het is een online les waarbij je twee verschillende kanten sjaals leert te breien. De eerste sjaal heet ‘Skywalker’, en het patroon wordt geleidelijk aan moeilijker naarmate je behendiger wordt in kantbreien. Ik was al een tijdje de instructies aan het volgen, maar gisteren begon ik echt met breien. En de lessen zijn zo makkelijk te volgen! Aangezien ik al een gevorderde breister ben, kon ik sommige dingen overslaan. Ik heb de instructies uitgeprint en ik ga straks in de trein naar huis gewoon verder.

I just found out that the 75% discount at Craftsy ends tomorrow! If you still want to have up to 75% off online classes and materials, sign up and take your pick fast! Stock up on some yummy yarn or choose one of the great online video classes. The online classes are very similar to workshops, because there is someone (in my case) knitting along with you through the whole pattern. Because you can pause and review lessons at any time, I actually prefer these online classes to real-life workshops. I enrolled in ‘Mastering Lace Shawls’ by Laura Nelkin, pictured above. In these lessons, you learn to knit two lace shawls. The first one is named ‘Skywalker’, and the pattern gets gradually more difficult, as you become more comfortable with lace knitting along the way. I had been watching the introduction lessons for some time now, but yesterday I started knitting! It’s been 4 hours of knitting, and I’ve already completed 4 sections of the pattern. The lessons are really easy to follow, and if you’re an experienced knitter like me, you can skip some parts, to really adjust the lessons to your own pace.
IMG_7899 IMG_7900 IMG_7901Dit is wat ik tot zover heb gebreid! Het garen wat ik gebruik is geen kant, maar ik denk dat dit patroon ook mooi is met gewoon acryl. Het is toch maar even om te oefenen. Het patroon is zo gemakkelijk, dat ik het nog wel eens een keer kan breien met een wol die ik echt mooi vind. Dat is het mooie van de online lessen, ze blijven je leven lang beschikbaar voor je! 🙂

This is what I’ve knitted so far! I haven’t used laced, which is recommended in the video, but the yarn I used is easier to work with and helps me understand the pattern faster, because I don’t have to struggle with any lace fiber. If I come across a yarn I really like, I’ll knit it again with that yarn. That’s where the lifetime-access to the online classes comes in handy! 🙂 

IMG_7902Hebben jullie trouwens ook al de nieuwe Allerhande? Vol met taartrecepten… mmm!! Na het weekend ben ik weer terug met een update van mijn sjaal!

 

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #7
Next post
Update on the shawl

2 Comments

 1. September 20, 2013 at 9:26 pm — Reply

  Wowieee ziet er gaaf uit, ik heb eerlijk gezegd nog
  nooit eerder een ‘skywalker shawl’ gezien 😛 laat
  staan de patroon! Veel plezier bij de workshop!
  Xx

  • September 20, 2013 at 9:57 pm — Reply

   Dankje ^^ Haha het patroon zelf heet Skywalker, het is geen type sjaal ofzo 😛 Het schiet al echt op! xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Craftsy offer expiring tomorrow!