All Things We Like

All Things We Like

1230039_593500630688244_706128801_nGisteren deed ik mee aan de superleuke workshop van All Things We Like. Het was de eerste workshop van de Dawanda DIT (Do It Together) dagen, een superleuk initiatief van Dawanda om verkopers bij elkaar te brengen. Zo krijg je tips van andere verkopers en bouw je aan een leuke community. Bij All Things We Like hebben ze onder andere supermooie handgemaakte kettingen, gezeefdrukte kussens en tassen. In de bovenstaande collage zie je linksboven en rechtsonder Janneke en Daan van All Things We Like. Andere deelnemers waren Claudia van Crafts by Cloud met haar zus Patricia, Bellefleur van Belle ReDesign, en Jussi Megens van Dawanda. Stuk voor stuk supercreatieve en gezellige dames! Volg de bovenstaande foto naar de Facebookpagina van All Things We Like, daar kun je nu ook nog een ketting winnen!

IMG_7844Alle producten lagen mooi uitgestald in het atelier. De luchtballon en het vogeltje dat je op de kussens en tassen ziet komen ook terug in de kettingen en leren etuitjes, die je achter het boompje ziet.

IMG_7845 IMG_7846 IMG_7849Deze coole felgekleurde kettingen zijn met een 3D-printer gemaakt! Helemaal up-to-date dus. En wat een professionele verpakkingen! Geen wonder dat er ook al een aantal collecties in verschillende winkels in Europa liggen. Meer zien? Kijk dan eens op hun websiteIMG_7848Ze hebben hun eigen atelier in de Vechtclub XL in Utrecht. Toen we een tour door het pand kregen zagen we wel meer dan honderd namen op de deuren staan, wat een hoop creativiteit huist er daar!
IMG_7850
Tijdens de workshop leerden Daan en Janneke ons hoe we zelf een ketting maakten. Ondertussen smulden we van de zelfgebakken taart en homemade (!) limonade! We mochten een houten hanger uitkiezen, die ze zelf met een 3d-laser hadden uitgesneden. Daarnaast kozen we een paar edelstenen. Elke edelsteen heeft zijn eigen functie. Ik koos rozenkwarts en cherrykwarts, ook wel watermeloen toermalijn genoemd. Rozenkwarts helpt om liefde te geven en te ontvangen, cherrykwarts laat je het grotere plaatje zien wanneer je je drukmaakt om de details. Het dragen van deze stenen op de blote huid geeft het beste effect. Na een tijdje moet je ze in het maanlicht leggen of naast een zilverachtige steen, om zijn kracht weer te herstellen. Nou, ik ben benieuwd!
ketting collageCherrykwarts zijn er in heel veel verschillende tinten roze, ik koos voor een lichte met roze puntjes erin (de grootste edelsteen aan mijn ketting). Eerst twijfelde ik tussen twee andere houten hangers, een van een hertengewei en een wolkje. Ik kon maar niet kiezen welke ik het leukst vond! Toen zag ik dit schattige strikje, en ik was meteen verkocht!
IMG_7851Dit was één van de bakken waaruit we mochten uitkiezen. Zie je mijn strikje daar rechts? De wolfjes in het midden waren ook superleuk!! Die worden gebruikt om broches van te maken, helemaal leuk!
ketting collage2Ik ben superblij met mijn nieuwe ketting, bedankt voor de leuke middag! Ben jij verkoper op Dawanda, en wil jij ook zo’n leuke middag bijwonen? Kijk dan bij de Dawanda DIT-dagen of er nog een leuke workshop voor jou bijzit. Heb je geen tijd voor een workshop? Dawanda heeft ook een categorie met leuke DIY-items en ook tutorials, zodat je thuis op je gemak zelf wat kunt maken! Veel craft-plezier!

Support me by sharing with friends!
Previous post
A little birdy told me..
Next post
W.I.P. Wednesday #7

3 Comments

 1. September 16, 2013 at 3:00 pm — Reply

  Wat een gave ketting heb je gemaakt, leuk zo’n dagje !

  Liefs

 2. September 16, 2013 at 3:49 pm — Reply

  Wat een leuke workshop zeg! En nice dat jullie
  met zo,n 3D laser mochten werken c: Mooie ketting
  hoor!! Xx

  • September 16, 2013 at 4:06 pm — Reply

   Dankje! Ja was echt een leuke dag. De 3D-laser hebben we zelf niet gebruikt, die huren ze een paar keer om heel veel hangers tegelijk te laseren (ontzettend duur om te kopen namelijk), maar we mochten de ketting wel zelf in elkaar zetten 🙂 xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back
SHARE

All Things We Like