Dots and knots

Dots and knots

IMG_7712 IMG_7710Op mijn vrije dag afgelopen zaterdag heb ik mijn nagels eens een leuk lakje gegeven! Ik zat wat te googlen naar ‘dotting pen nail art’ en toen vond ik het volgende plaatje:
dotting nail art1Ik kwam erachter dat ik precies de kleuren nagellak had die nodig waren voor de middelste foto, dus ging ik aan de slag! Met mijn dotting pen ging het allemaal vrij simpel, al kon ik het niet zo netjes doen toen ik met mijn linkerhand moest ‘dotten’.
IMG_7714 IMG_7716 IMG_7709Best goed gelukt toch? Je moet er even aan wennen om met een dotting pen te werken, maar daarna gaat het best makkelijk. De rechterhand lakken blijft een uitdaging, maar oefening baart kunst 😉
IMG_7705 IMG_7706Toen vond ik het tijd om weer eens vriendschaps-bandjes te maken! Ik zag deze leuke tutorial van Oh So Pretty, een leuke DIY-blog! Ik vind de hartjes echt een leuke draai geven aan een simpel gevlochten armbandje. En ze leggen het ook goed uit!
IMG_7708 IMG_7707Binnen no-time was mijn armbandje al klaar! En ik vind het heel leuk om te doen 🙂 New colours coming up!
IMG_7717Als je echt een uitdaging wil, kun je ook dit armbandje proberen. Maar je bent gewaarschuwd, het is lang niet zo simpel als een gewoon chevron vriendschapsarmbandje. Maar als je goed op de instructies let moet het goedkomen. Let er wel op dat waar hun instructies beginnen, je al een gewone V-lijn met blauw (of in mijn geval grijs) moet hebben gemaakt. Hoewel vriendschapsarmbandjes traditioneel met borduurdraad worden gevlochten, is het ook leuk om ze met katoen of wol te maken! Alles wat je kunt vlechten eigenlijk.
En wat hebben jullie dit weekend gecraft?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Finally.. I can relax
Next post
W.I.P. Wednesday #5

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Dots and knots