Freubeltijd!

Freubeltijd!

Feature FreubelwebcomprGisteren kreeg ik opeens heel veel bezoekers via Freubelweb, en wat blijkt: mijn huisje staat op de voorpagina! Superleuk natuurlijk! Over Freubelweb gesproken, binnenkort krijgt de winnares van de Mollie Makes birds-actie bericht! Ik ben zo benieuwd wie er gaat winnen!
IMG_7626 IMG_7628 IMG_7629 IMG_7630Verder heb ik me nog beziggehouden met mijn nieuwe speeltje: een stempel met mijn blognaam en adres. Ik maak er kaartjes mee om aan mijn producten te hangen. Erg handig want zelf kan ik mijn gegevens niet zo klein opschrijven, en het gaat natuurlijk veel sneller! Toen ik de stempel bestelde kreeg ik er nog wat dingen bij, zoals dit notitieblokje! Ze hadden geen craft-thema, maar cupcakes zijn ook leuk πŸ™‚

IMG_7631Hier een foto van mijn kaartjes in actie! Samen met het slagerstouw dat ik een tijdje geleden kocht. Deze cameralenshoezenΒ met aardbeipatroon zijn nog steeds verkrijgbaar! Ik heb er zelf al bijna een jaar in gebruik, en hij past gelukkig nog steeds perfect! Het is een beetje extra bescherming voor je lens. Ik kan natuurlijk niet garanderen dat het beschermt tegen stoten, maar het beschermt wel tegen krasjes, fijn als je de camera in je tas meeneemt!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Graduation
Next post
W.I.P. Wednesday #4

3 Comments

 1. August 26, 2013 at 5:42 pm — Reply

  Ik ga voor je duimen wat heb je ingestuurd?

  Liefs

 2. August 26, 2013 at 7:31 pm — Reply

  I’ve got my fingers crossed meid c:
  En leuk dat je op de homepage staat!

  Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Freubeltijd!