Breaking News!

Breaking News!

Ladies and Gentlemen (hoewel, waarschijnlijk alleen ladies), ik ben net gestuit op het walhalla van Japanse patronen! Ik moest het gelijk met jullie delen. Op de website van Tita Carré kun je allerlei complete patronenboeken downloaden! Het is even zoeken omdat het in het Portugees is, maar hier en hier zijn er al veel te downloaden. Je hebt wel een programma nodig om daarna de .rar files te openen, ik raad Bandizip aan, een gratis en goede software. Ik heb net al mijn eerste boekje gedownload en ik word helemaal gek van alle schattige patroontjes!! Waarmee zal ik toch eens beginnen? Als Japanse patronen lezen niet een van je sterkste punten is, verwijs ik jullie naar deze uitleg. Alvast een fijn weekend iedereen!

Ladies and Gentlemen! (Or, let’s be honest, just ladies here right?) I just came across Japanese pattern HEAVEN! Yes, really. On Tita Carré, you can download complete Japanese amigurumi books! Can I get a halleluja? You can download them here and here, and probably from many other posts on the website. You need some software to open the .rar files, and I highly recommend Bandizip, which is free and also very good. If you have trouble reading Japanese charts, try this tutorial. I just downloaded the first book and I’m going crazy! So much cuteness.. Have a great weekend! 
??????????????????? ???????????????????

Support me by sharing with friends!
Previous post
The last week of my holiday
Next post
Graduation

2 Comments

  1. August 22, 2013 at 6:22 pm — Reply

    AHHHHHHH -wordt weer gek- thanks for the tip 😀 XX
    http://icepandora.blogspot.com

    • August 22, 2013 at 7:17 pm — Reply

      Ja, geweldig he! Ze hebben ook een aantal tijdschriften met Japanse kleding, en ook van doilies (staat onder toalhinhas) xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Breaking News!