New items for sale!

New items for sale!

Ik ben de afgelopen tijd flink bezig geweest met het haken van mijn eerste collectie! Binnenkort liggen de pastelkleurige uiltjes en de mobielhangers met kipjes in de winkel, maar alles is ook al via internet verkrijgbaar. Om een item te bestellen, kun je me een berichtje sturen op craftycarmen1@gmail.com. Onder de foto’s vind je de prijs per product en de beschikbaarheid. collage uiltjes

Deze schattige uiltjes fleuren een kamer helemaal op! Hang ze bijvoorbeeld aan de deurknop van je kast. Ze kosten 6 euro per stuk, en daar komen nog de verzendkosten voor briefpost bij, ongeveer 1 euro tegenwoordig. Ik heb momenteel 2 mintgroene uiltjes, 2 roze en 2 blauwe in de aanbieding voor jullie. Wie weet heb jij ze over een paar dagen al in huis!IMG_7466

Maak een outfit extra classy met dit gehaakte kraagje. Leuk op een t-shirt of strapless jurkje bijvoorbeeld! De knoopjes zijn van hout. Het kraagje kost 8 euro, en kan per briefpost worden verstuurd. Op het moment heb ik er 1 met een mintgroen randje, en 1 met een roze randje. Dit is dezelfde kleur roze als bij de uiltjes hierboven. Een kraagje is binnen twee dagen gemaakt, dus mocht je liever een andere kleur hebben, laat het dan even weten.
IMG_7467

 

Deze leuke onderzetters zijn perfect voor een knusse high tea! Je kunt ze op de hand wassen. Een set bestaat uit 6 onderzetters, waarvan 2 mintgroen, 2 blauw en 2 roze zijn. Elke set kost 5 euro, en kan per briefpost worden verstuurd. Verzoekjes zijn ook welkom. Wil je bijvoorbeeld een set met alleen maar mintgroene onderzetters, dan is dat geen probleem.
IMG_6882Deze kipjes staan te springen om aan je telefoon te mogen hangen! Ze zijn zo schattig, iedereen vindt ze leuk! Elk kipje kost 5 euro, en ze worden met de briefpost verstuurd. Op het moment zijn er 8 kipjes beschikbaar.

IMG_5984Voor meer leuke items, zoals bijvoorbeeld dit ijsje voor aan je mobiel, kijk je even in mijn webshop!

 

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Simple Knit Top
Next post
W.I.P. Wednesday #3

10 Comments

 1. August 12, 2013 at 2:36 pm — Reply

  wat heb je weer geweldige dingetjes gemaakt!

  <3

 2. August 12, 2013 at 2:36 pm — Reply

  wat heb je weer geweldige dingetjes gemaakt!

  <3

 3. Juul
  August 12, 2013 at 3:04 pm — Reply

  Ik wil heel graag een kippie <3

 4. Juul
  August 12, 2013 at 3:04 pm — Reply

  Ik wil heel graag een kippie <3

 5. August 12, 2013 at 5:28 pm — Reply

  Nogmaals: supppperrr leuke artikelen en ik wens je
  veel succes met het verkoop! Xx

 6. August 12, 2013 at 5:28 pm — Reply

  Nogmaals: supppperrr leuke artikelen en ik wens je
  veel succes met het verkoop! Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

New items for sale!