Shopping <3

Shopping <3

confessions-of-a-shopaholic-quotes-1_largeJa, ik beken, ik heb alweer geshopt! En dat terwijl ik het twee dagen geleden nog had over ‘meisje Nooitgenoeg’.. oeps! Maar deze keer heb ik tot mijn grote verbazing geen wol of katoen gekocht, nee daar heb ik voorlopig wel even genoeg van. Maar er waren wel heel veel andere leuke dingetjes! Gisteren stond de knoopjes-kraam weer op de markt, en laat ik nou nog houten knoopjes nodig hebben voor mijn nieuwe kraagjes! Tja, waarschijnlijk was ik ook wel gaan kijken als ik niks nodig had, maar dat even terzijde. Ik kwam op de markt en jawel, daar stond hij, met bakken vol knopen! Vol goede moed nam ik mijn kraagje uit mijn tas en keek welke knoopjes er bij pasten. Na een aantal minuten zoeken had ik nog steeds niet de perfecte knoopjes gevonden.. Die van hout waren allemaal te groot, en knoopjes die dan wel pasten waren van kunststof.. Ik vond ze niet bij mijn kraagje passen, maar de grote houten knoopjes zouden alsnog leuk zijn voor mobielhoesjes of iets dergelijks, dus die gingen al mee!

IMG_7069Toen op naar de kringloopwinkel, de Terre des Hommes in Leiden. Altijd leuk om daar rond te kijken. Ze hebben er een grote bak vol met knopen. Hoewel helaas de overgrote meerderheid van de knoopjes saai zwart is, vond ik er toch wat leuke exemplaartjes tussen! En veel goedkoper dan op de markt.. De knoopjes van de markt waren 40 cent per stuk, en daar haal je er bij de kringloop soms al 3 voor. Ook vond ik een mooi houten bakje (60 cent!!) en bamboe handvaten voor een tasje.

IMG_7070 IMG_7071 IMG_7087

Toen vond ik een juweel van een boekje, “Alphabete fΓΌr die Stickerin”, van DMC. Er staan allemaal borduur-alfabetten in, motieven en zelfs complete patronen voor borduurwerken. Wat een vondst!

IMG_7075 IMG_7076 IMG_7077 IMG_7078 IMG_7079 IMG_7080 IMG_7083 IMG_7082 IMG_7081Hier ga ik nog veel plezier van hebben!
Tot slot kocht ik nog een schattig kopje voor 1 euro bij de Hema. Gotta love op=opperdepop!

IMG_7065 IMG_7067Zijn jullie ook zo aan het genieten van de opruiming?

 

 

 

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #1
Next post
How to follow my blog

6 Comments

 1. July 11, 2013 at 12:33 pm — Reply

  Zo leuk allemaal, zie trouwens dat je dezelfde broek hebt als ik, leuke he πŸ˜‰

  • July 11, 2013 at 4:55 pm — Reply

   Haha, toevallig! Hij is inderdaad erg leuk.. wel jammer dat de elastiek in de taille vaak dubbel gaat zitten (buikpijn!)

   • July 11, 2013 at 6:43 pm — Reply

    Tot hiertoe heb ik dat nog niet tijdens het dragen gehad, wel als hij gewassen is dan
    moet ik de elastiek helemaal goed draaien πŸ˜‰

 2. July 11, 2013 at 1:06 pm — Reply

  Leuke aankoopjes hoor c: Ik ben dol op kraampjes met prul πŸ˜›
  Dat boduurboekje is echt mooi joh! Xx http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Shopping <3