W.I.P. Wednesday #1

W.I.P. Wednesday #1

Het is work-in-progress woensdag! Tijd om te laten zien waar ik op dit moment mee bezig ben. Laatst had ik nieuwe wol en katoen gekocht, en ik ben er al flink mee aan de slag gegaan!

IMG_7091 IMG_7095

Mijn moeder maakt deze schattige uiltjes al een tijdje, en nu vond ik het tijd om er zelf een te maken! En wel van mijn nieuwe kleurcombinatie: naturel&pastel. Ik vind het zeer geslaagd, dus ik voorspel nog veel meer pastel uiltjes!IMG_7092 IMG_7093

Ook maakte ik een nieuw kraagje, met heerlijk fris mintgroen. Ik zoek nu alleen nog een bijpassend knoopje.. Een klein simpel houten knoopje lijkt me er heel leuk bij. IMG_7094Toen kwam ik ook op het idee om een granny onderzetter te maken! Als ik er een paar maak van elke pastelkleur heb ik leuke onderzetter-setjes voor in mijn webshop!
En waar werken jullie deze week aan? Ik ga weer snel verder!

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Pattern edit: Plum Ivory Crochet Collar
Next post
Shopping <3

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

W.I.P. Wednesday #1