Holiday Break!

Holiday Break!

Vanaf morgen ga ik een weekje naar Frankrijk! Mijn vriend doet daar al twee maanden stage en nu ga ik hem eindelijk opzoeken. De komende week zal ik dus geen blogposts kunnen schrijven. Ik neem deze keer alleen handbagage mee, wat dus ook betekent dat ik geen haak- of breinaalden mag meenemen! Maar geen paniek, ik kan gelukkig wel mijn borduurwerk meenemen 😀 Gisteren kreeg ik opeens weer inspiratie, dit keer voor mini-kipjes! Mijn moeder maakt al een tijdje kipjes op normaal formaat, voor bijvoorbeeld aan kastdeuren te hangen. Ziet erg leuk uit! Maar ik hou zelf mee van ieniemini dingetjes. Gisteravond maakte ik er al 3 af, en ik ga er nog veel meer maken als ik terug ben! Wat vinden jullie ervan?

IMG_6882 IMG_6886

Support me by sharing with friends!
Previous post
Birthday girl
Next post
France!

1 Comment

 1. July 6, 2013 at 2:23 pm — Reply

  Ik hoop dat Frankrijk leuk was c: En ja, ik was een keer
  betrapt met mn breinaalden in mn handbagage :c ik denk
  als je de houten haakpennen meeneem geen problemen
  krijg? Die kipjes zijn super schattig!! Xx
  http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Holiday Break!