Leuke Giveaway op Esthers 101

Leuke Giveaway op Esthers 101

Veel blogs houden een giveaway, een winactie, als ze een bepaald aantal bezoekers hebben bereikt, of soms gewoon omdat het zo leuk is! Mijn blog is nog veel te onbekend om een giveaway te houden, maar ik heb wel een leuke gespot op deze blog. Je kunt een leuk gehaakt thee-setje winnen, met onder andere leuke zelfgemaakte onderzetters. Bij de meeste giveaways heb je meerdere kansen om te winnen. Vaak staat er een takenlijstje, zoals ‘deel deze actie op Facebook’, ‘volg mijn blog’, ‘zet een van deze foto’s op Pinterest’, ‘geef een reactie’ en nog veel meer. Hoe meer dingen je uit dit lijstje doet, des te groter is je winkans!
Veel succes allemaal! 😉

Support me by sharing with friends!
Previous post
The Mystery Revealed!!
Next post
Don't crochet when you're tired

2 Comments

  1. April 5, 2013 at 8:52 pm — Reply

    Hee wat leuk om m’n give-away terug te zien! Wat een leuke blog heb je en wat een mooie dingen maak je, ik zet hem in m’n “volg’ lijstje ^^

    • April 5, 2013 at 11:08 pm — Reply

      Hoi Esther, dankjewel voor je lieve reactie! 🙂 Ik kom er trouwens net achter, ik heb je uiltje een keer gehaakt! Ik ben ‘Caramelletje’ op Ravelry 😉

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Leuke Giveaway op Esthers 101