New Leaf Designs

Latest crafts #2

 

 

 

Ik ben de laatste tijd met zoveel dingen tegelijk bezig! Overal hangen stoffen tassen met brei- en haakwerkjes erin. Het paarse mohair sjaaltje wat ik in een vorige post liet zien, wat kraagjes, een uilenkussen.. Ook nog wat kleine gehaakte ijshoorntjes en mijn groene tweed-rok van afgelopen Kerst. Het zou me waarschijnlijk niet veel tijd kosten om die af te breien, maar het seizoen voor warme rokjes is alweer bijna voorbij, en de motivatie daarom ook. Maar wie weet, misschien pak ik de naalden binnenkort weer op.
Dit kraagje had ik al een tijdje af, maar vorig weekend vond ik eindelijk het perfecte knoopje. Dit knoopje komt van een mantelpakje dat mijn moeder vroeger droeg. Er staan kleine bloemetjes op, zo lief!

En hier een kraagje dat nog in de maak is. Het komt van een Japanse blog af, daar hebben ze altijd de leukste haakpatronen! Jammer genoeg kan ik alleen die lezen die in het Engels vertaald zijn.

Rara, wat wordt dit? Nou, ik ben van plan een groot kussen te maken in de vorm van een uil. De voorkant gebreid en de achterkant gehaakt. De achterkant heb ik al af. Ik ga hem waarschijnlijk vullen met een oud hoofdkussen. De wol is ‘Tweed’ van de Zeeman.

En een gehaakte cupcake! Het patroon heb ik uit het boekje ‘Yummy haken’, dat ik laatst kocht bij de Boekenvoordeel. Er staan ook patronen in voor onder andere hamburgers, erwtjes en donuts. Erg leuk allemaal! De ketting is van Perzik & Panda (al heetten ze toen nog Candy Charms).

 

 

 

 

Exit mobile version