The HULK!

The HULK!

IMG_5258

 

Wat een grote bol wol!! Hij is echt gigantisch! Op het Duitse label staat dan ook ‘RIESENKNÄUEL’, haha, wat een heerlijk woord. Ik heb deze Hulk-wol gekocht bij mijn favoriete wolwinkeltje, de Wolhook in Panningen. Het schijnt dat je aan 4 bollen al genoeg hebt voor een trui met lange mouwen. Ik ga er een rokje van breien, dus heb ik denk ik genoeg aan 1 bol. Hij is van het Duitse merk hübner wolle. Misschien koop ik er nog wel meer om fijne beenwarmers of een lekker warme sjaal mee te breien. Je kunt beter zien hoe groot hij is als hij naast bollen wol ligt die een normale maat hebben:

IMG_5211

 

Oh, man! This skein is enormous! I call it the Hulk. On the German label it says ‘RIESENKNÄUEL’, which means ‘giant skein’. Haha, what a magnificent word. It says on the label that you only need 4 skeins for a sweater! I’m knitting a skirt, so I thought one skein would be enough. If it is, I might buy some more of this beauties to make several skirts. I just can’t get over the size of this thing! It’s bigger than my head, haha. 

Previous post
I hate provisional cast on!!
Next post
Knitted Skirts

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

The HULK!