Another day, another project

Another day, another project

Hoewel mijn waslijst van haak en breiwerkjes er niet korter op wordt, heb ik er vandaag vreemd genoeg voor gekozen er nog iets aan toe te voegen! Mijn gebreide Domo-telefoonhoesje is namelijk zo ruim geworden dat ik het hoesje los in mijn tas vind, en de telefoon er al uitgegleden is. In plaats van naar de elastiek te grijpen om de oude te fixen, haak ik gewoon een nieuwe! Tja, praktisch is misschien anders, maar het nieuwe hoesje is al klaar, en ik vind hem heel leuk! Het heeft een beetje een Oosters tintje, wat natuurlijk goed bij mij past als sinologe 🙂

Telefoonhoesje oosters Wat vinden jullie ervan? In het originele patroon is de achtergrond groen en blauw, maar ik vond kersenrood wel een mooie kleur, om het echt oosters te maken. De bloemetjes vielen wat groter uit bij mij, dus ik heb er minder opgenaaid dan in het origineel. Nog een tip: Haak de laatste ronde pas als je alle decoratie erop genaaid hebt. Door het binnenstebuiten keren van het hoesje wordt hij namelijk losser. Door die laatste toer haken wordt hij dan weer wat strakker. Ik ben erg blij met mijn hoesje! En het is een supersnel project, je hebt hem zo af! Het patroon kun je op deze Ravelry pagina vinden. Het patroon is een beetje onduidelijk, dus aarzel niet met vragen stellen!

Previous post
Crocheted Kitty Cat!
Next post
Add some *light* to your living room!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Another day, another project