Cupcake hangers

Cupcake hangers

IMG_4881

Zijn ze niet lief, deze cupcake hangers? Ik heb jarenlang niet gehaakt, maar het eerste haakwerkje dat ik afgelopen zomer weer maakte was een cupcake, uit het boekje ‘Yummy haken’, waar ook nog veel andere leuke patronen in staan. De laatste tijd maak ik alles ‘mini’. Mini paddestoel, mini domo, mini kerstmannetje, dus nu ook mini cupcakes! Ik ben nog bezig met andere ‘smaken’ te haken, er zijn zoveel mogelijkheden! Eerst had ik al kleine cupcakes gemaakt zonder gezichtje, maar ik vond dat het gezichtje het toch wel echt leuker maakt. Ze zijn helemaal niet moeilijk te maken, maar ik heb nog geen patroon opgeschreven. Zodra ik dat heb gedaan kunnen jullie het online vinden! Hoe je zo’n lief gezichtje borduurt kun je hier vinden: http://nerdigurumi.com/embroidering-mouths-on-amigurumi.html 
Het filmpje is een beetje langdradig, maar ze laat het goed zien en het is vrij makkelijk! Ikzelf heb de gezichtjes geborduurd toen ik het cupcakeje nog niet had dichtgenaaid, dus ik kon er van de achterkant bij. Dit vond ik handiger, maar als je al iets dicht hebt genaaid waar je nog een gezichtje op wil, zie je in dit filmpje ook hoe dat moet.

Waar zouden jullie deze cupcakes aan hangen? In de kerstboom, of zien jullie die liever in traditionele kleuren? Ze zouden er in ieder geval leuk uitzien aan deurknoppen, sieradenrekjes, of bijvoorbeeld aan een wit geverfde tak die je in een vaas zet.

Previous post
Crafty Christmas: Kiddy Crafts
Next post
Granny Squares: basic

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Cupcake hangers