A Jar of Buttons

A Jar of Buttons

IMG_4810

Het lijkt wel of iedereen die kan breien, haken, naaien of een andere vorm van handwerk doet, een pot met knopen heeft. Ik wil er ook een! Thuis heb ik ook wel een doosje met die extra knopen die bij een vestje of broek zitten, maar mijn kleren zijn vaak heel naturel-gekleurd, dus de knopen waren niet zo fleurig als ik wilde. Laatst kocht ik op de markt mijn eerste echte knopen! Hartjes met stippen nog wel! Waarschijnlijk gaat de pot weer net zo snel leeg als dat ik er dingen in doe, want ik kan al heel veel leuke dingen bedenken waar ik deze knopen op kan naaien! Knopen maken een stukje handwerk zoveel leuker.. Denk maar aan een effen tas, een hoofdband, muts of armband, waar je een (of een heleboel) knopen op naait. Aan een kerstslinger zien ze ook heel leuk uit!

IMG_4808

Everybody seems to have a jar of buttons, so I wanted one too! Not to mention that when you add buttons to a project, it immediately boosts its cuteness! Hence the phrase ‘cute as a button’, maybe? Haha 🙂 So anyway, I’ve bought my very first buttons, got myself a jar, and now I’m a true collector of buttons! Donations are welcome ^^

Previous post
Sinterklaas Surprises #2!
Next post
Crafty Christmas: Pom poms

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

A Jar of Buttons