Nieuwe items in mijn webshop!

Nieuwe items in mijn webshop!

Ik heb weer twee nieuwe items toegevoegd in mijn webshop, op Dawanda.nl! De een is de Domo telefoonhanger waar ik laatst het patroon van heb geplaatst, ik kreeg meteen zoveel reacties! Nu kan iedereen een schattige Domo voor zichzelf hebben 🙂 Het tweede item heb ik nog niet eens op mijn blog gezet! Het zijn lieve roze konijntjes aan een hanger, en een belletje onderaan. Misschien is het beter geschikt voor Pasen, maar konijntjes in de kerstboom is ook hartstikke leuk! Wat vinden jullie?

Klik op de plaatjes om naar de producten te gaan, of bekijk mijn hele webshop: http://nl.dawanda.com/shop/creacarmen

Dawanda is sowieso een leuke website om cadeautjes uit te zoeken, alles is handgemaakt en daarom extra speciaal.

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Surprise-tijd!
Next post
Sinterklaas Surprises #2!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Nieuwe items in mijn webshop!