Strawberry surprise!

Strawberry surprise!

Gisteren schreef ik dat ik een heel leuk idee had om te haken, maar dat ik nog niet genoeg foto’s had gemaakt. Die foto’s heb ik nu wel, en hier zijn ze!

 

 

 

 

 

 

 

Een hoes voor je dure cameralens, verkleed als aardbei! De foto’s duurden even omdat ik natuurlijk een andere camera moest regelen, omdat mijn eigen camera op de foto staat. Lastig! Maar ik ben erg blij met de foto’s, nu kon ik ze ook op mijn webshop zetten! Al 2 producten, dat gaat de goede kant op! Ik heb nog heel wat leuke ideeën voor andere camerahoezen. Maar helaas heb ik nog niet de goede wol, en zoveel tijd heb ik nu ook weer niet.. Ik gebruik voor de hoezen namelijk dikkere wol, omdat ze anders niet zoveel bescherming bieden.

Wat vinden jullie ervan?

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
DIY Weekend!
Next post
Brei je eigen handschoenen! Welke kies jij?

2 Comments

 1. November 2, 2013 at 3:15 pm — Reply

  super leuk!
  ik ga deze leuke hoes waarschijnlijk binnenkort bestellen!
  leuk bedacht
  -x- mirke

  • November 2, 2013 at 11:40 pm — Reply

   Hoi Mirke, wat leuk om te horen! Mocht jouw camera net een andere maat zijn, dan kan ik hem ook nog wat groter/kleiner maken als je wilt. Ik hoor het wel! xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Strawberry surprise!