Mijn webshop is geopend!

Mijn webshop is geopend!

En mijn eerste artikel, de paddenstoel hanger, staat er ook al in! Het is hier te bewonderen:
http://nl.dawanda.com/product/37709245-Kleine-gehaakte-paddenstoel-hanger

De website waarop ik mijn winkeltje ben begonnen heet www.dawanda.nl.  Hierop worden allerlei handgemaakte producten verkocht. Dit was ooit een Duitse website, maar hij is nu verspreid naar Frankrijk, Engeland, Polen, en ook Nederland nu! Ik was eerst van plan mijn winkeltje op www.etsy.com te starten, maar omdat deze website ongeveer even onbekend hier is en aangezien ik daar een creditcard voor nodig heb, heb ik voor Dawanda gekozen.

Wat vinden jullie ervan? Er zijn nog veel meer paddenstoeltjes in de maak en ook een paar nieuwe ideeën.

Support me by sharing with friends!
Previous post
My longest project ever!
Next post
Nog meer kerstknutsels!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Mijn webshop is geopend!