Pinterest <3

Pinterest <3

For English version, see below

Pinterest is een geweldige website die ik pas kort geleden heb ontdekt. Ik wist wel dat hij bestond, maar om me nou nog bij een website te registreren… daar had ik even geen zin in. Totdat ik op mijn blog-statistieken zag dat iemand mijn plaatjes op Pinterest had gepind! Toen moest ik natuurlijk wel even gaan kijken. En ik ben al helemaal verslaafd! Voor degenen die denken “Wat is dit nu weer??”: Pinterest is een website gevuld met foto’s, die andere gebruikers erop hebben gezet. Als je de foto ook op jouw eigen ‘board’ wilt hebben, klik je op ‘re-pin’. Zo kun je je eigen board samenstellen met foto’s die jij leuk vindt. Er zijn een aantal categorieën, waaronder ook ‘DIY and Crafts’. Daar ging ik natuurlijk kijken! En er staan zo’n leuke ideeën op… Ondertussen heb ik mijn eigen ‘crafty’ board gemaakt, kom maar eens kijken: http://pinterest.com/creacarmen/crafty-ideas/

Vaak als je op het uitvergrote plaatje klikt, kom je bij de originele site terecht, en misschien dus ook het patroon of tutorial.

Ik vind vooral de polaroid camera tas leuk! Eens kijken of ik alle kleuren wol heb om die te maken…

I’ve only recently discovered the visual bliss that is Pinterest. For those who aren’t familiar with this website: It’s a huge collection of pictures, placed into categories. You can ‘pin’ pictures that ‘interest’ you, hence pinterest. You can make different boards filled with things you like. I was immediately drawn to the ‘DIY’ section, and I’ve made a few boards of my own 🙂 Go check them out! There are so many cute ideas that are waiting for you to craft them!

This is my crafty board: http://pinterest.com/creacarmen/crafty-ideas/
I’m in love with the vintage camera crocheted pouch.. SO cute.. I bet my mom has all of the yarn colours I need, so I’m gonna steal some skeins when I visit home this weekend 😉

Previous post
Zeeman breiwedstrijd!
Next post
Beide sjaals zijn af!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Pinterest <3