Beide sjaals zijn af!

Beide sjaals zijn af!

Weten jullie nog toen ik een tijd geleden met een paarse sjaal bezig was? Ik kon maar niet kiezen tussen de rechte en schuine rib… Dus maakte ik ze allebei! Natuurlijk had ik daar niet genoeg wol voor, dus ik heb van de ene een col gemaakt. Toen had ik jammer genoeg nog steeds een tekort aan wol voor de andere, dus heb ik een andere kleur toegevoegd. En ik vind het er erg leuk uitzien! De grote sjaal is wel erg dik, maar ik kan er ook voor kiezen hem gewoon om mijn schouders te slaan 🙂 Lekker warm!

Ziehier de resultaten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous post
Pinterest <3
Next post
Poezelige inspiratie

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Beide sjaals zijn af!