Mijn Android is al af!

Mijn Android is al af!

Toen ik de android zag moest ik hem gewoon maken! Gelukkig had ik nog wat groen katoen (maar ik denk dat hij er met alle kleuren wel goed uit zou zien, met grijs bijvoorbeeld?). Het is echt een supersnel patroon, je kunt hem binnen een paar uur afhebben. Als je hem zelf wil maken, lees dan wel even mijn aantekeningen in mijn vorige post, dat maakt het wat makkelijker.

Mijn uiteindelijke volgorde was: hoofd-antennes-armen-benen-lijfje
Toen ik onderaan het lijfje was heb ik het hoofd vastgenaaid en de armen. De beentjes heb ik er achteraf opgenaaid, toen alles al gevuld was.

Ook heb ik zwarte kraaltjes gebruikt voor de oogjes, omdat ik de witte zo eng vond! Ziehier mijn resultaat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is hij niet schattig? Ik moet echt de neiging onderdrukken om hem een superhelden-cape te maken en een letter A op de voorkant te naaien..

Previous post
Crafty Blog: Bethsco Blog
Next post
Patroon Kerstmannetje / Free Santa Pattern!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Mijn Android is al af!