Kerstknutsels

Kerstknutsels

Nu ik even een collegevrije week heb (mijn leraren willen niet dat ik het ‘vakantie’ noem), haak ik er lekker op los! Met mijn moeder ben ik een hele kerstcollectie aan het maken! Kerstboompjes, de kerstkransjes die ik al heb laten zien, kleine rudolfjes en kerstmannetjes. Allemaal als hangers voor aan de boom. Zo leuk! Van de meeste hebben we zelf het patroon bedacht, en die zal ik ook binnenkort online zetten, maar het patroon van de rudolf hebben we hiervandaan:
http://cultofcrochet.wordpress.com/2011/12/

Is hij niet schattig? Omdat wij hem niet konden laten staan, hebben we er hangers van gemaakt. Op sommige plaatsen heb ik het patroon veranderd. Ze maakt veel gebruik van halve vasten op de binnenkant van de buiging voor de nek. Daar werd het toen opeens heel strak, dus heb ik er een paar verwisseld voor gewone vasten.

Hier zijn onze hangers:

Waar zou jij kersthangers van maken?

Previous post
Haken opzetring / Crochet magic loop
Next post
Crafty Blog: Bethsco Blog

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Kerstknutsels