Which one should I pick?

Which one should I pick?

Hoi allemaal! Weten jullie allemaal nog die paarse sjaal waar ik mee bezig ben? Laatst zag ik een ander patroon voor een sjaal en ik ben er helemaal weg van! Ik heb daar nu ook een begin mee gebreid, en ik twijfel nog heel erg over welk patroon ik moet kiezen. Voor zo’n dikke wol en vooral als het meerdere kleuren zijn, ziet een ingewikkeld patroon er al snel veels te druk uit, dus had ik eerst gekozen voor een normale rib. Maar nu zag ik op internet de ‘schuine rib’, waarbij je dus, inderdaad, schuine strepen krijgt in plaats van rechte.

rechte rib
schuine rib

Help mij kiezen!

ps: je kunt op het plaatje klikken voor een grotere weergave

Previous post
Stitchmarkers/Steekmarkeerders
Next post
Pattern: Teeny tiny mushroom!

4 Comments

 1. anna
  October 8, 2012 at 12:07 pm — Reply

  Schuin!!!

  • October 8, 2012 at 12:49 pm — Reply

   Yay ^^ Die vind ik ook leuk! Ik ben nu die wat verder aan het breien om te kijken of ie wel zacht genoeg is.

 2. Nanda
  October 24, 2012 at 12:04 pm — Reply

  ik zie het nu voor het eerst, maar schuin die is leuk! Is de sjaal al af?

  • October 24, 2012 at 1:17 pm — Reply

   Ik vond de schuine ook het leukst, dus daarmee was ik verder gegaan, maar uiteindelijk bleek die veel minder zacht te zijn dan het rechte patroon.. Maar ik wilde toch graag een schuine maken dus heb ik een korte col gemaakt van de schuine, die je gewoon in 1 keer over je hoofd doet (foto’s komen nog!). Met de andere ben ik nog bezig 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Which one should I pick?