Ravelry <3

Ravelry <3

www.ravelry.com is de beste website die ooit is gemaakt voor breiers en hakers. Misschien heb je er wel eens van gehoord, of misschien heb ik deze site al genoemd in vorige posts, maar het is echt de moeite waard om er een account aan te maken. Er staan tienduizenden patronen op om te haken of te breien. Sommigen zijn gratis, en sommigen zijn er op te koop.

Ravelry is een echte community met ontzettend veel leden. Als lid kun je natuurlijk browsen door de grote patroon-database, maar je kunt ook je eigen patronen erop plaatsen of verkopen. Bij patronen staan ook foto’s van de eindproducten van iedereen die dat patroon heeft gemaakt.

Ik vind elke dag weer leuke patronen op Ravelry. Ik zal met deze blog proberen een aantal patronen uit te leggen. Patronen lezen is namelijk zo makkelijk nog niet.  Op het moment zit ik naar superkleine, easy projectjes te zoeken om jullie voor te doen.

Supercute, of niet? Van zo’n soort dingen grijpen mijn handen dus spontaan naar de wol! (Deze patronen kun je hier vinden:
http://www.ravelry.com/patterns/library/lamb-brooch

http://www.jenins.nl/2012/07/27/mini-patroon-strikjesketting/ )

Het strikjespatroon is ook op Ravelry te vinden, maar ik heb meteen de link van haar eigen website gegeven omdat Ravelry vaak alleen toegankelijk is voor leden.

Als je voor het eerst op Ravelry komt is het misschien wat lastig navigeren, maar voor patronen klik je simpelweg op het tabblad ‘patterns’. Je kunt daar in het zoekbalkje zoeken op bijvoorbeeld ‘scarf’, of je kunt het blanco laten, op ‘search’ drukken en dan links kiezen uit de verschillende categorieën.

Happy ravelling!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Hoe lees ik deze blog?
Next post
Crafts from the past!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Ravelry <3